Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Optigép îşi consolidează prezenţa în Transilvania

Molnár Zoltán György, fermier din jud. Mureș, a optat pentru masa de porumb OptiCorn, pe şase rânduri, pe care a folosit-o pentru prima dată în această campanie de recoltat. „Utilajul este foarte OK, are un randament foarte bun, iar pierderile sunt minime. Pe mine cel mai mult m-a interesat însă tocatul tuleilor, ca să nu afecteze lucrările de arătură pe care le facem în toamnă. A fost criteriul determinant în ceea ce priveşte decizia de achiziţie a acestui echipament.”

Cu sediul central în Târgu Mureş, Lecoimpex şi-a început activitatea în 1992, iar în prezent mai are puncte de lucru în Cristeşti (Mureş), unde sunt expuse utilajele agricole. La Cristești se află și depozitul de piese de schimb, precum şi atelierele de service, respectiv Bistriţa, Sibiu, Miercurea Ciuc şi Odorhei. Compania dispune de un portofoliu complet de produse reprezentând mărci recunoscute la nivel internaţional, cu întrebuinţare industrială şi agricolă, iar personalul LECO oferă consultanţă tehnică şi o serie de servicii utile, complementare vânzării produselor.

Afișat
13 ianuarie 2023
Vizualizat
249
Comentat
0

Comentariu video







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Costel Vînătoru: ”Cultura plantelor nu e o meserie. Este o MISIUNE!” | podcast agroSTORY #12

Costel Vînătoru: ”Cultura plantelor nu e o meserie. Este o MISIUNE!” | podcast agroSTORY #12

Este convins că destinul în viață i-a fost hărăzit de mic, încă din momentul în care a primit Sfânta Taină a Botezului. Toate deciziile au urmat aproape firesc, transformând copilul născut și crescut în zona de munte a Buzăului, într-unul dintre cei mai de seamă specialiști în legumicultură pe care îi are România, fiind de peste 36 de ani angrenat în activitatea de cercetare horticolă.

Este Costel Vînătoru, directorul Băncii de Gene şi Resurse Vegetale Buzău și ne împărtășește la #agroSTORY bucuria, dar și greutățile inerente ale pașilor făcuți în viață pentru a se împlini profesional și spiritual. Totul în jurul plantelor!

Vrei să afli toată povestea? Urmărește integral podcastul #agroSTORY: VINERI, 17 martie 2023, de la ora 19.00, pe canalul de youtube “revista Ferma”!

Cu Nicoleta Dragomir și Costel Vînătoru la o discuţie ALTFEL despre AGRICULTURĂ, PLANTE şi VIAŢĂ!

Mulțumim sponsorului BUSINESS AGRO CONSULTING din Girov, jud. Neamț!

Ionuț Cioranu și-a început studiile cu... Dreptul! Apoi a fugit la Zootehnie! | agroSTORY #11 Elena Mateescu ține pasul cu vremea! Ce vești aduce pentru fermierii români? | podcast agroSTORY #10 Mădălina și Raul, tinerii care au adus dronele agricole din viitor, în prezent! | agroSTORY #9
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?