Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

NHR Agropartners la Agromalim 2017

NHR Agropartners a prezentat şi la această ediţie Agromalim 2017 o gamă largă de maşini agricole de la firma Deutz-Fahr, JCB, Pöttinger, Hardi, Einboeck şi Sfoggia.
Cap de afiş au fost tractoarele Deutz-Fahr, în frunte cu puternicul tractor Deutz-Fahr 7250 cu transmisie variabilă continuă, urmat de noile tractoare Deutz-Fahr, seria 6, cu puteri de la 156 la 226 cai putere - cel mai bun mix de tehnologie din această clasă de putere.
A mai fost expusă şi combina Deutz-Fahr 7206, un model cu motor Mercedes de 300 CP, cu buncăr de boabe de 9.500 litri şi echipată cu heder pentru cereale de 7,2 m. De la JCB am remarcat noul tractor tractorul Fastrac 8330 cu 348 Cai Putere şi încărcător cu braţ telescopic 531-70, care are o înălţime maximă de ridicare de 7,00m şi o capacitate maximă de ridicare: 3.100 kg.

Interviu cu Monika Puiu, managing director NHR Agropartners

Afișat
06 octombrie 2017
Vizualizat
636
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Agricultura în pantă, o mare provocare! Iacob Boca a ales combina New Holland de la Agroconcept

Agricultura în pantă, o mare provocare! Iacob Boca a ales combina New Holland de la Agroconcept

Agricultura în pantă este o mare provocare pentru Iacob Boca. Chiar dacă îi spune Câmpia Transilvaniei, această zonă este împânzită de dealuri cu elevaţie destul de mare. De aceea are nevoie de tractoare puternice şi de utilaje mari, care să facă faţă lucrului în pantă. 

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?