Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia

Avantajele utilizării sistemului de ghidare Trimble GFX-750 pe terenurile Societăţii agricole AgroSlavia, Nădlac.

#Trimble GFX-750 #Vantage#AgroSlavia

GFX-750 se pretează la orice lucrare din fermă:

• Pentru lucrări de fertilizare şi erbicidare cu ghidare manuală se evită suprapunerile şi se substituie cu succes jalonierea.

• La lucrările care necesită precizie, alături de ghidarea automată (autopilot), este potrivit pentru: semănatul culturilor prăşitoare şi de păioase, prăşirea mecanică, pregătirea solului, fertilizarea şi erbicidarea, inclusiv cu aplicare variabilă.

• La măsurarea terenurilor pentru APIA, cu NAV 900 şi funcţia control înclinare activată beneficiem de măsurători precise ale terenurilor, chiar şi în zonele deluroase.

Mai multe detalii despre monitorul GFX-750 puteţi găsi pe site-ul distribuitorului Vantage: www.vantage-ro.com

Afișat
23 iunie 2020
Vizualizat
418
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?