Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Corteva Agriscience - recoltare hibrizi porumb Pioneer

În această toamnă, Corteva AgriScience - Divizia de agricultură a companiei DowDuPont a organizat o serie de evenimente de recoltare la porumb, în prezenţa fermierilor. Unul dintre aceste evenimente s-a desfăşurat la Jimbolia (judeţul Timiş) unde au fost prezentaţi şase hibrizi Pioneer. Toţi hibrizii prezentaţi au obţinut producţii foarte bune, în mod special fiind remarcat noul hibrid Pioneer P0268 - care urmează să fie introdus în comercial de anul viitor precum şi P0216 - primul hibrid AquaMax lansat în România şi care a fost dealtfel hibridul cu cea mai bună producţie din lotul demonstrativ de la Jimbolia.

 

Interviu cu Maria Cîrjă - Marketing Manager România & Moldova - Corteva Agriscience- Divizia de agricultură a DowDuPont

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe
Operator imagine: Claudiu Borobei

Afișat
24 octombrie 2018
Vizualizat
293
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?