Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Corteva Agriscience - recoltare hibrizi porumb Pioneer

În această toamnă, Corteva AgriScience - Divizia de agricultură a companiei DowDuPont a organizat o serie de evenimente de recoltare la porumb, în prezenţa fermierilor. Unul dintre aceste evenimente s-a desfăşurat la Jimbolia (judeţul Timiş) unde au fost prezentaţi şase hibrizi Pioneer. Toţi hibrizii prezentaţi au obţinut producţii foarte bune, în mod special fiind remarcat noul hibrid Pioneer P0268 - care urmează să fie introdus în comercial de anul viitor precum şi P0216 - primul hibrid AquaMax lansat în România şi care a fost dealtfel hibridul cu cea mai bună producţie din lotul demonstrativ de la Jimbolia.

 

Interviu cu Maria Cîrjă - Marketing Manager România & Moldova - Corteva Agriscience- Divizia de agricultură a DowDuPont

Reporter AgroInfo: Gheorghe Ghişe
Operator imagine: Claudiu Borobei

Afișat
24 octombrie 2018
Vizualizat
263
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!