Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Arysta LifeScience – AgriCampus 2017

La AgriCampus 2017, Arysta LifeScience şi-a prezintat portofoliul de produse şi tehnologiile aplicate în câmp. Specialiştii Arysta şi fermierii prezenţi au trecut în revistă loturile demonstrative organizate pentru principalele culturi agricole: cereale păioase, porumb, floarea soarelui, soia, şi sfecla de zahăr. Produsele Arysta LifeSceince sunt piese importante în cadrul tehnologilor aplicate şi care pot să aducă un plus de valoare investiţiei făcute de către fermieri.
Interviu cu: Mirela Păun – director marketing Arysta LifeSceince România; Daniel Tabacu – director tehnic Arysta LifeScience România; Remus Fatol – Director regional Vest, Nord-Vest, Centru/Specialist tratament seminte Arysta LifeScience România; Gheorghe Porubszki – fermier, Nădlac şi Balint Ioan Iaroslav – fermier Nădlac.

Afișat
04 septembrie 2017
Vizualizat
777
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Agricultura în pantă, o mare provocare! Iacob Boca a ales combina New Holland de la Agroconcept

Agricultura în pantă, o mare provocare! Iacob Boca a ales combina New Holland de la Agroconcept

Agricultura în pantă este o mare provocare pentru Iacob Boca. Chiar dacă îi spune Câmpia Transilvaniei, această zonă este împânzită de dealuri cu elevaţie destul de mare. De aceea are nevoie de tractoare puternice şi de utilaje mari, care să facă faţă lucrului în pantă. 

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?