Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Arysta LifeScience – AgriCampus 2017

La AgriCampus 2017, Arysta LifeScience şi-a prezintat portofoliul de produse şi tehnologiile aplicate în câmp. Specialiştii Arysta şi fermierii prezenţi au trecut în revistă loturile demonstrative organizate pentru principalele culturi agricole: cereale păioase, porumb, floarea soarelui, soia, şi sfecla de zahăr. Produsele Arysta LifeSceince sunt piese importante în cadrul tehnologilor aplicate şi care pot să aducă un plus de valoare investiţiei făcute de către fermieri.
Interviu cu: Mirela Păun – director marketing Arysta LifeSceince România; Daniel Tabacu – director tehnic Arysta LifeScience România; Remus Fatol – Director regional Vest, Nord-Vest, Centru/Specialist tratament seminte Arysta LifeScience România; Gheorghe Porubszki – fermier, Nădlac şi Balint Ioan Iaroslav – fermier Nădlac.

Afișat
04 septembrie 2017
Vizualizat
345
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!