Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Amazone Pantera - masina autopropulsata pentru erbicidat

La Agriplanta 2018, Amzone a prezentat masini si echipamente de ultima generatie. Masina de erbicidat autopropulsata Pantera 4502-H, masina de erbicidat tractata UG 3000 Super si masina de administrat îngrasaminte ZA-TS 4200 sunt doar câteva dintre noutati.
Pantera are latimi de lucru între 24 si 40m, sistem de închidere pe fiecare duza, AmaSwitch si AmaSelect, precum si terminalul de gestionare inteligenta a operatiilor si joystick multifunctional AmaPilot si sistemul de management si ghidare a bratului - DistanceControl.
Pentru culturile de floarea soarelui si porumb, la rotile Pantera este disponibil un sistem de îndepartare a culturilor (capace pentru roti si despicator montat pe roata) pentru reducerea pierderilor.

Interviu cu Liviu Zimcea - reprezentant Amazone în România

Afișat
24 august 2018
Vizualizat
231
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractorul ZETOR, stăpânul păşunii în ferma de vite Angus a lui Ioan Hlavai

Tractorul ZETOR, stăpânul păşunii în ferma de vite Angus a lui Ioan Hlavai

Ioan Hlavai, exploatează în jur de o sută de hectare iar în 2019 a reuşit să câştige un proiect de finanţare cu fonduri europene în valoare de 74.500 euro, pentru achiziţia de utilaje. Îşi luase atunci un tractor Zetor Forterra CL 140, împreună cu o tocătoare pentru defrişări. 

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?