Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!

Se spune că AGRARIA este un eveniment cu suflet! Şi asta doar datorită vouă "OAMENII AGRARIA”!

Am avut parte de experiențe frumoase, uneori inedite, uneori provocatoare, care ne-au făcut cu siguranță mai buni, mai competitivi, mai apropiați. Am crescut împreună, am învățat unii de la alții, am fost alături la bune și mai puțin bune, pentru că astfel s-a dovedit că suntem mai puternici ÎMPREUNĂ! Vine vremea când familia se reunește! Ne revedem pe câmpul de la Jucu, Jud. Cluj în perioada 5-8 mai 2022!

Organizator: DLG Intermarketing

Afișat
24 februarie 2022
Vizualizat
870
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?