Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Naturevo - noi provocări tehnologice

Soluţii inovatoare pentru culturi sănătoase! Acesta este angajamentul şi promisiunea Naturevo făcută fermierilor din vestul ţării, în cadrul simpozionului organizat la începutul lunii martie, în localitatea Pădureni, de lângă Timişoara. Şi pentru că fiecare an reprezintă o provocare pentru cei care lucrează în agricultură, în special din punct de vedere al schimbărilor climatice, echipa Naturevo a pregătit şi în 2017 sute de reţete şi recomandări pentru protecţia culturilor de cereale, floarea-soarelui, porumb, soia, rapiţă şi horticultură, atât în sistem convenţional cât şi ecologic.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

Afișat
16 martie 2017
Vizualizat
932
Comentat
0

Comentariu videoNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Maschio Gaspardo la Agromalim 2019 Cons DDA la Agromalim 2019
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?