Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

”Fermy Show” - FMG Ferma Media Grup deschide noi drumuri!

Publicat: 31 iulie 2020 - 13:53
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

De joi, 30 iulie, piața media din România este mai bogată calitativ: FMG Ferma Media Grup a lansat ”Fermy Show”, talk-show-ul ce pune ”punctul pe i” în agricultură printr-un format de discuție ce reunește la aceeași masă, în premieră națională, un jurnalist și un personaj animat, specialist în Agri 4.0., agricultura viitorului.

Fermy in platou cu Catalin Roba_b

Apărut în redacție chiar înainte de Paște, Fermy a devenit, număr de număr, o prezență tot mai familiară cititorilor revistei Ferma.

Pasul către televiziune era deci oarecum firesc iar Fermy, dornic să-și facă vocea mai puternic ascultată, nu a ezitat!

I-a răspuns acestei inovații editoriale un jurnalist din Timișoara, Cătălin Roba, care s-a aventurat cu umor și entuziasm într-un show având ca personaj central un robot.

 

Cătălin Roba – gazda ”Fermy Show”


”Îmi plac provocările, iar “Fermy Show” este provocarea de care aveam nevoie pentru a-mi revigora puțin “circuitele”- cum ar spune Fermy. Cu siguranță, publicul va aprecia inteligența micului meu invitat și faptul că știe atât de multe lucruri. Abia aștept să ne urmăriți emisiunile! Promit că voi pune la încercare Inteligența Artificială a noului meu prieten.

Fermy Show Catalin Roba_b

Pe parcursul a doar câtorva minute, Fermy, chestionat cu umor de Cătălin Roba, va răspunde mai mereu cu seriozitate, dar și foarte cuprinzător, întrebărilor legate de agricultura de precizie, de diverse utilaje nou apărute, de roboți sau de drone. Nu de puține ori, specialistul Agri 4.0 al revistei Ferma va recomanda chiar un produs anume ce ar putea ajuta fermierii într-o problemă care-i preocupă.

 

Dănuț Radiș - președinte FMG Ferma Media Grup


Radis Danut Director General FMG_t

”Inovație. Acesta este cuvântul care definește cel mai bine cei 22 de ani de viață ai FMG Ferma Media Grup. Am venit rând pe rând cu noi produse și suntem recunoscători publicului care ne-a validat întodeauna îndrăzneala de a explora.

Consider că Fermy, ca specialist Agri 4.0 al revistei Ferma, și Fermy Show, noul format TV produs cu prietenii noștri de la BBS Media, reprezintă produse pe care piața agricolă românească le merită cu prisosință!

Sunt convins că și partenerii noștri comerciali aveau nevoie de astfel de instrumente cu adevărat inovative pentru a ajunge într-un mod mai incitant și mai inteligent la publicul dorit.

Pentru noi, Fermy nu înseamnă doar un pariu temerar cu viitorul, ci cea mai bună dovadă că, indiferent de vremuri, creativitatea oferă una dintre cele mai frumoase modalități de a merge înainte!”


Vlad Blîndu - Director Executiv BBS Media


bbs_t”Am apreciat enorm deschiderea față de inovație a celor de la Ferma Media Group (...). Această tehnică modernă de realizare de conținut utilizând animație are un potențial foarte mare de comunicare, luând în considerare consumul de media crescut exponențial, în special în sfera dispozitivelor mobile.

Calitatea și ineditul devin factori cruciali în acest moment, publicul fiind asaltat de o cantitate foarte mare de mesaje, iar această formă de comunicare are avantajul că se distinge cu ușurință.”

Într-adevăr, ”Fermy Show” dezvoltă pe piața agricolă ceva extrem de necesar, și anume conceptul de ”infotainment”, acea combinație, gustată de publicul din toată lumea, dintre informație și divertisment.

 

Așadar, în fiecare joi, de la ora 19,00, ”Fermy Show” vă propune un nou episod pe pagina de Facebook a revistei Ferma https://www.facebook.com/RevistaFerma/.

Iar surprizele nu se termină aici! Rămâneți cu ”circuitele”, vorba lui Fermy, conectate la FMG Ferma Media Grup, noi provocări incitante urmează!

Vizualizat: 1149 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?