Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Wuxal Terios Mn +. Stoc de nutrienți care stimulează productivitatea semințelor

Publicat: 04 septembrie 2018 - 15:20
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Wuxal Terios Mn+ este un nou tratament sămânță dedicat cerealelor cu cerințe mari de mangan (grâu și orz). 

postare_Wuxal-Terios-Mn+.1_b

Aplicarea acestui fertilizant se realizează cu ușurință, substanța acoperind uniform semințele. Beneficiile sale majore sunt accelerarea germinării și o răsărire uniformă, datorate nutrienților ce aderă la tegumentul semințelor, într-o formulare ce permite absorbția eficientă.

Rolul manganului în evoluția plantelor

Manganul este implicat în procesele de fotosinteză, asimilarea CO₂, metabolismul azotului, precum și în sinteza aminoacizilor, proteinelor și lipidelor. Acest element chimic este utilizat de plante și pentru creșterea tubului de polen și alungirea rădăcinii, precum și în procesele ce conferă toleranță la patogeni.

Wuxal Terios Mn+. Răspuns optim la necesitățile de nutriție ale cerealelor

Menționam anterior că manganul participă la numeroase procese fiziologice ale plantelor, printre care sinteza aminoacizilor, compuși deosebit de importanți în dezvoltarea culturilor. De aceea, resursele de mangan și alți micronutrienți oferite de Wuxal Terios Mn + vor influența pozitiv evoluția cerelealor la începutul sezonului.
S-a constatat că în culturile de grâu, deficiența de mangan este adesea însoțită de carența de cupru. De aceea produsul Wuxal Terios Mn+ reprezintă și o sursă de cupru, care completează nutriția culturii dumneavoastră.
Plăntuțele utilizează fertilizanții atașați de semințe într-o perioadă „vidă”, atunci când au fost epuizați nutrienții din bob și înainte ca rădăcinile să fi atins un stadiu de dezvoltare suficient pentru susținerea plantei. Elementele chimice utile sunt absorbite de pe tegument, fiind folosite cu ușurință, și determină o dezvoltare viguroasă a plantelor și o răsărire explozivă.

Fotolia_28739361_XL.1_b

Caracteristicile și beneficiile tratamentului sămânță Wuxal Terios Mn +

Wuxal Terios Mn + este o suspensie cu nutrienți care oferă plantelor tinere necesarul de mangan, dar reprezintă și sursă de azot, fosfor, sulf, cupru, milibden și zinc. Proporția dintre aceste elemente este optimă pentru primele stadii de vegetație, conducând la dezvoltarea plantelor tinere. Aplicarea acestui tratament sămânță este esențial pentru perioadele cu stres, cum ar fi secetă sau temperaturi scăzute.
Micronutrienții conținuți de Wuxal Terios Mn+ sunt complet chelatați, adică nu se leagă în soluția solului pentru a deveni inaccesibili.
Prin utilizarea acestui produs, dezvoltarea plantelor este stimulată chiar și în condiții de stres abiotic, este redus timpul până la înfrățire și este îmbunătățită vitalitatea globală a plantelor.

Fotolia_125893919_XXL.1_b

Doze:
Grâu și orz de toamnă: 150 ml/ 100 kg de semințe
Orz de primăvară: 110 ml/ 100 kg de semințe


Pentru mai multe informații, vă invităm să contactați Reprezentanții de vânzări Kwizda Agro Romania.

Vizualizat: 2927 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?