Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Väderstad introduce garanția PE VIAŢĂ la discuri

Publicat: 11 ianuarie 2018 - 12:23
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Pornind de la unul din motto-urile companiei rostit pentru prima dată cu ani în urmă de către fondatorul acesteia, Rune Stark, anume: ”Faceți lucrurile să dureze”, dar și ca o reflectare a faptului că este în prim plan în ceea ce privește calitatea și performanța, Väderstad introduce o garanție pe viață la discuri originale.

Dacă un disc ar eșua în timpul întregii sale durate de utilizare, Väderstad îl va înlocui fără niciun cost.

„Producția noastră proprie de piese de uzură este unică pe piață și îi conferă companiei constructoare Väderstad controlul deplin asupra procesului. Suntem încrezători în calitatea produselor noastre și, desigur, dorim ca și clienții noștri să se simtă în siguranță în alegerea Väderstad ca partener”, spune Mattias Hovnert, director de vânzări și marketing, la Väderstad.

Vaderstad-genuine-discs---1_b

Discurile Väderstad sunt fabricate din oțelul suedez V-55 de înaltă calitate, deținut de producătorul de componente originale Väderstad SPH (Svensk Presshärdning), care este situat în imediata vecinătate a fabricii și a sediului central din Suedia. Producția reflectă aceeași filozofie a produselor de vârf la toate produsele Väderstad, care garantează în totalitate cea mai bună valoare disponibilă pe piață.

„Când veți continua să vă echipați utilajul Väderstad cu piese originale Väderstad durabile și de înaltă calitate, vă veți asigura că utilajul dumneavoastră menține performanțele ridicate și rezultatele de lucru care au făcut să alegeți utilajul de la început”, spune Mattias Hovnert, și adaugă: „Acest lucru are ca rezultat costuri mai mici pe hectar și maximizarea economiei agricole.”

Garanția de viață Väderstad se aplică echipamentului de discuri originale Väderstad CrossCutter care a fost desemnat „Mașina anului 2018”: la ediția din acest an a Agritechnica, din localitatea Hanovra, Germania. Ca semn al oțelului de înaltă calitate și al fabricației, toate discurile Väderstad autentice sunt marcate cu "V-55".

Vaderstad-genuine-discs---_b

Discurile de înaltă calitate pentru cultivare intensă a solului

Discurile sunt fabricate din oțel suedez pentru durată mare de viață. Forța de apăsare de până la 177 kg pe fiecare disc le menţine la adâncimea pre-setată şi asigură efectul de feliere în gamă de cultivare de 3-15 cm, depinzând de tipul de disc. Această greutate poate fi folosită pentru a forţa penetrarea discului în solurile dure, în condiţii de uscăciune sau pentru a felia eficient straturile groase de resturi vegetale. Adâncimea de lucru este uşor de setat cu ajutorul clipsurilor sau limitatorilor de adâncime electrici ce limitează cursa cilindrului hidraulic. Adâncimea poate fi reglată pană la nivelul presetat din cabină din mers. Fiecare disc în parte este montat pe un braţ individual, cu rulmenţi plasaţi pe spatele discului, ceea ce permite fluxuri mai mari de material.

Dispunerea în X evită suprapunerile

Dispunerea în X înseamnă că forţele laterale se anulează reciproc, ceea ce conferă utilajului o geometrie neutră a forţelor. Rezultatul este deplasarea in linie dreaptă în spatele tractorului, ceea ce reprezintă un avantaj major atunci când se utilizează GPS sau se lucrează terenurile în pantă. Cu discurile poziţionate în X, Carrier menţine, de asemenea, adâncimea constantă de lucru, atât pe rândul din faţă, cât şi pe cel din spate, fără deplasări laterale ale utilajului.

Design robust

O caracteristică a utilajelor din familia Carrier este şasiul robust din oţel de calitate superioară. Şasiul este sudat în întregime pentru a evita folosirea şuruburilor care se pot slăbi precum şi uzurile inerente la viteze mari. Rezistenţa este impresionantă.

Braţele de disc sunt forjate, asigurând astfel duritate bună. Forma braţelor de disc şi poziţionarea rulmenţilor sunt astfel făcute pentru a permite un flux important de material prin maşină.

Toate componentele cultivatorului care sunt în contact cu solul sunt montate pe amortizoare de cauciuc, extinzând astfel durata lor de viaţă, precum şi cea a şasiului.

Bogdan Constantin
PR & Communication Specialist, Titan Machinery

Vizualizat: 1441 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?