Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Un NOU mod de a asigura NUTRIŢIA CORECTĂ a culturilor dumneavoastră

Publicat: 21 martie 2018 - 14:39
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Agricultura se înscrie în dinamica globală de evoluție tehnică susținută, astfel că, an de an, apar noi substanțe și noi formulări ce conduc la rezultate mai bune și la o producție mai însemnată, cu o calitate tot mai bună. 

WUXAL BORON PLUS. Un nou mod de a asigura nutriția corectă a culturilor dumneavoastră

Agricultura se înscrie în dinamica globală de evoluție tehnică susținută, astfel că, an de an, apar noi substanțe și noi formulări ce conduc la rezultate mai bune și la o producție mai însemnată, cu o calitate tot mai bună. Suntem bucuroși să vă punem la dispoziție, începând cu acest an, Wuxal Boron Plus, un nou fertilizant foliar cu un conținut ridicat de bor, ce are în compoziție un adjuvant de ultimă generație pentru absorbție îmbunătățită.

Adjuvanții din gama de fertilizanți foliari Wuxal. Diferențele ce sporesc eficiența aplicării

Calitatea produselor din gama Wuxal este datorată pe de o parte cantității însemnate de nutrienți, iar pe de alta, celor 7 tipuri de adjuvanți care potențează efectul și cresc randamentul aplicării. Agenții de chelatare împiedică reacția dintre nutrienți și celelalte substanțe din soluția de tratare (erbicide, insecticide, fungicide). Agenții anti-evaporare nu lasă picăturile fine de soluție să se evapore înainte de a atinge suprafața foliară. Umectanții ajută la reactivarea depozitului rezidual prin utilizarea umidității oferite de precipitații și rouă. Agenții de tamponare reduc valoarea pH-ului soluției de tratare, menținând-o la o valoare optimă atât pentru absorbția nutrienților, cât și pentru stabilitatea pesticidelor din soluția de tratare. Surfactanții determină distribuirea egală a soluției pulverizate pe frunză și conduc la o acoperire foarte bună a suprafeței foliare cu substanță de tratare. Stickerii împiedică spălarea nutrienților și a pesticidelor de către ploaie. Adjuvanții de amestecare mențin nutrienții în suspensie o perioadă îndelungată de timp.

wuxal_web_1600x900px[3]_b

Adjuvantul Xtra Uptake – un surfactant complex pentru o mai bună pătrundere a nutrienților în frunză

Xtra Uptake duce eficacitatea surfactanților la un nivel superior, conducând la scăderea tensiunii superficiale a peliculei de substanță și la formarea de picături cu dimensiuni sporite. Astfel, o suprafață mai mare din frunză va fi acoperită de soluție, absorbția fiind considerabil mai bună. În plus, testele au demonstrat că penetrarea în cuticulă crește, chiar și în cazul plantelor a căror hidrofilie este în mod natural mai scăzută (de exemplu, prazul). În plus, datorită prezenței adjuvantului Xtra Uptake, absorbția se realizează rapid chiar și în condiții de vreme dificilă.

Wuxal Boron Plus – aport de bor și de elemente ce susțin dezvoltarea optimă a culturilor

Adjuvanții prezentați conduc la o absorbție foarte eficientă a nutrienților din Wuxal Boron Plus, în acest mod fiind asigurată o nutriție echilibrată culturii. Dincolo de conținutul însemnat de bor, produsul Wuxal Boron Plus conține azot, element ce stimulează dezvoltarea vegetativă, P2O5, care este esențial pentru precocitatea culturii, creșterea plantelor, fructificare și formarea semințelor, precum și micronutrienții Mn, Zn, Cu, Fe, Mo pentru o calitate sporită a frunzei și o accentuare a vitalității plantei în general.

Wuxal Boron Plus reglează mai eficient pH-ul soluției de tratare

Wuxal Boron Plus crește eficiența aplicării celorlalte substanțe din amestecul de tratare (pesticide, erbicide, fungicide). Datorită formulării speciale, scade mai eficient pH-ul soluției, asigurând stabilitatea substanțelor din amestec. De asemenea, testele indică faptul că suprachelatarea elementelor din Wuxal Boron Plus face ca eficiența fertilizantului foliar, precum și a pesticidelor, să nu fie afectată de duritatea apei.

Fotolia_189910520_XXL_b

Aplicarea Wuxal Boron Plus – culturi și beneficii

Wuxal Boron Plus este recomandat culturilor predispuse la carențe de bor și reduce încrețirea soiurilor sensibile de fructe tip bacă. De asemenea, ajută la creșterea ritmului de diviziune al celulelor prin conținutul bogat în fosfor și azot, ceea ce conduce la o dezvoltare optimă a fructelor.
Aplicarea Wuxal Boron Plus este recomandată culturilor de rapiță, floarea-soarelui, porumb, sfeclă de zahăr, viță-de-vie, legume, varză și pomi fructiferi.

Mai multe detalii puteți solicita reprezentanților Kwizda Agro Romania sau pe pagina de facebook Profesor Wuxal unde vă așteptăm cu întrebări și sugestii.

Fotolia_190691276_XXL_b

Vizualizat: 3500 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?