Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Uită de problemele administrative ISAGRI este aici pentru tine

Publicat: 31 octombrie 2018 - 12:26
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Eurostat numără în România 3.422.000 de ferme şi Isagri îşi plănuieşte să le ajute pe toate printr-un serviciu nou în România: Consultanţă administrativă în fermă.

Astfel, orice suprafaţă ar avea ferma ta, nu mai trebuie să îţi faci griji de problemele administrative deoarece Isagri este aici pentru tine.

Proiectarea acestui concept a pornit de la dorinţa fermierilor din România de a îşi dedica timp meseriei lor din agricultură, fără să mai piardă vremea cu probleme administrative şi programe complicate de management agricol.
Având acest scop stabilit, Isagri vine cu soluţia: consultanţi care să ajute fermierii să îşi amelioreze productivitatea din ferme.

Banner-facebook_site-2_b

Acest serviciu îţi garantează timpul, siguranţa şi performanţa în ferma ta deoarece Isagri îţi crează asolamentul, îţi introduce datele pe cultură/parcelă/ exploataţie, îţi face diagnosticarea fitosanitară şi de fertilizare, îţi asigură rapoartele pentru autorităţi şi îţi introduce facturile. Toate acestea, printr-un program de management agricol, Geofolia.

Geofolia este o soluţie software uşoară şi modernă de management agricol prin care fermierii pot fi ajutaţi, de către consultanţii Isagri, să îşi amelioreze productivitate. De acum încolo, consilierul fermierului va avea la dispoziţie un instrument eficient prin care să transmită online analizele de cultură, să anticipeze riscurile şi să consulte trasabilitatea, prin acestea clientul luând cele mai bune decizii pentru anul viitor.

Primul element de care se ocupă consultanţii de la Isagri este acela de creare a asolamentului. Prin acest serviciu ai acces la istoricul culturilor tale din APIA pe 4 ani, creezi noile campanii, decupezi parcele şi ai hărţi personalizate.
Al doilea element constă în introducerea datelor de care ai nevoie pe cultură/ parcelă/ fermă, în funcţie de dată sau de tipul lucrării şi în funcţie de inputul folosit. Beneficiezi de diagnosticare fitosanitară şi de fertilizare, cât şi de întocmirea plafoanelor de fertilizare. Se pot introduce facturile economice, discount-urile şi costurile indirecte.
Al treilea element asigură generarea rapoartelor de care aveţi nevoie: listă de parcele/ comună/ bloc fizic, tabel asolament plurianual, raport operaţii pe parcelă/ itinerariu tehnic, fişă tehnologică, registrul exploataţiei, caiet de fertilizare, registrul fitosanitar, rapoarte forţă de muncă/ utilaje, costuri de producţie, bon de consum, marje economice şi bilanţ de achiziţii.

Poţi beneficia de toate aceste elemente în ferma ta sunând unul dintre consultanţii Isagri care te vor ajuta cu ce ai nevoie din Geofolia, chiar dacă eşti pe câmp, acasă sau în vacanţă.

Câştigă timp în ferma ta printr-un serviciu unic în România !

Vizualizat: 636 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?