Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Uită de problemele administrative ISAGRI este aici pentru tine

Publicat: 31 octombrie 2018 - 12:26
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Eurostat numără în România 3.422.000 de ferme şi Isagri îşi plănuieşte să le ajute pe toate printr-un serviciu nou în România: Consultanţă administrativă în fermă.

Astfel, orice suprafaţă ar avea ferma ta, nu mai trebuie să îţi faci griji de problemele administrative deoarece Isagri este aici pentru tine.

Proiectarea acestui concept a pornit de la dorinţa fermierilor din România de a îşi dedica timp meseriei lor din agricultură, fără să mai piardă vremea cu probleme administrative şi programe complicate de management agricol.
Având acest scop stabilit, Isagri vine cu soluţia: consultanţi care să ajute fermierii să îşi amelioreze productivitatea din ferme.

Banner-facebook_site-2_b

Acest serviciu îţi garantează timpul, siguranţa şi performanţa în ferma ta deoarece Isagri îţi crează asolamentul, îţi introduce datele pe cultură/parcelă/ exploataţie, îţi face diagnosticarea fitosanitară şi de fertilizare, îţi asigură rapoartele pentru autorităţi şi îţi introduce facturile. Toate acestea, printr-un program de management agricol, Geofolia.

Geofolia este o soluţie software uşoară şi modernă de management agricol prin care fermierii pot fi ajutaţi, de către consultanţii Isagri, să îşi amelioreze productivitate. De acum încolo, consilierul fermierului va avea la dispoziţie un instrument eficient prin care să transmită online analizele de cultură, să anticipeze riscurile şi să consulte trasabilitatea, prin acestea clientul luând cele mai bune decizii pentru anul viitor.

Primul element de care se ocupă consultanţii de la Isagri este acela de creare a asolamentului. Prin acest serviciu ai acces la istoricul culturilor tale din APIA pe 4 ani, creezi noile campanii, decupezi parcele şi ai hărţi personalizate.
Al doilea element constă în introducerea datelor de care ai nevoie pe cultură/ parcelă/ fermă, în funcţie de dată sau de tipul lucrării şi în funcţie de inputul folosit. Beneficiezi de diagnosticare fitosanitară şi de fertilizare, cât şi de întocmirea plafoanelor de fertilizare. Se pot introduce facturile economice, discount-urile şi costurile indirecte.
Al treilea element asigură generarea rapoartelor de care aveţi nevoie: listă de parcele/ comună/ bloc fizic, tabel asolament plurianual, raport operaţii pe parcelă/ itinerariu tehnic, fişă tehnologică, registrul exploataţiei, caiet de fertilizare, registrul fitosanitar, rapoarte forţă de muncă/ utilaje, costuri de producţie, bon de consum, marje economice şi bilanţ de achiziţii.

Poţi beneficia de toate aceste elemente în ferma ta sunând unul dintre consultanţii Isagri care te vor ajuta cu ce ai nevoie din Geofolia, chiar dacă eşti pe câmp, acasă sau în vacanţă.

Câştigă timp în ferma ta printr-un serviciu unic în România !

Vizualizat: 445 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?