Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

TRIFENDER PRO și ARTIS. Pentru profitabilitatea culturilor de legume

Publicat: 17 aprilie 2018 - 16:34
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Preocuparea continuă privind bunul mers al legumelor, începând chiar de la faza de răsad, își va arăta beneficiile printr-o evoluție optimă a plantelor și printr-un procentaj crescut de legume de foarte bună calitate, cu o valoare comercială crescută. 

Astăzi vă prezentăm două produse ce vă vor susține în activitatea dumneavoastră de legumicultor și care vă vor aduce satisfacții financiare la sfârșitul sezonului, fără a face niciun compromis privind reziduurile chimice în plante și impactul asupra calității solului.

Trifender-Artis-16-pe-9[1]_b

Două produse pentru stimularea creşterii microbiologice

Trifender Pro® este un stimulator de creștere microbiologic recomandat pentru culturile de tomate şi de ardei, dedicat productivității sporite și unei calități excelente a recoltei. Ingredientul activ din Trifender Pro® este reprezentat de ciuperca Trichoderma asperellum, tulpina T1, 1.1 x 10⁸ T1 - CFU/g. Trichoderma este o specie de ciupercă saprofită (nepatogenă), prezentă în toate tipurile de sol, în mod natural. Trichoderma asperellum ajută la proliferarea micorizelor și a bacteriilor de fixare a azotului, având o relație de simbioză cu rădăcinile plantelor. Aceasta colonizează suprafața rădăcinilor și penetrează în epidermă, apoi eliberează diferiți compuși ce induc rezistența sistemică sau locală. Totodată, asocierea dintre rădăcină și microorganism creează un schimb prin care mineralele din sol devin disponibile plantelor, iar plantele vin cu substanțele organice ce hrănesc ciupercile. Astfel, plantele sunt protejate de un număr foarte mare de agenți patogeni, prin inducerea rezistenței sistemice.

Fotolia_108883168_M.1_b

Trifender Pro® are rol benefic asupra dezvoltării plantelor, facilitând absorbția de nutrienți minerali de către plante, îmbunătățind dezvoltarea radiculară, creșterea plantelor și producția. De asemenea, după cum precizam anterior, chiar și în absența fungilor dăunători, activează mecanismul de apărare al plantelor prin inducția rezistenței sistemice, ceea ce face ca procesele de creștere și de formare a fructelor să nu fie încetinite de atacul ciupercilor. Trichoderma asperellum ajută, de asemenea, la producerea de auxine în plante, aceste substanțe accelerând procesele de dezvoltare, și mobilizează fosforul din sol, ceea ce înseamnă o nutriție optimă pentru culturi.

Trifender Pro® este un produs natural ce acționează asupra calității solului, ajutând la descompunerea resturilor vegetale, și facilitează restabilirea echilibrului microbian în agro-ecosisteme. Trifender Pro® nu poluează chimic.

Artis® este un stimulator de creștere microbiologic care determină o calitate sporită a producției de legume şi este recomandat pentru culturile de tomate, ardei şi castraveţi. Ingredientul activ este reprezentat de ciuperca Arthrobotrys oligospora, tulpina AO1: 5,0 x 105 (5 m/m%) min CFU/g, care este încorporată în sol și potențează dezvoltarea plantelor prin crearea de condiții nefavorabile pentru organismele dăunătoare. Beneficiul acestei acțiuni este creșterea producției. Conținutul de Arthrobotrys oligospora este controlat foarte strict, ceea ce garantează numărul de spori activi și viabili pentru a asigura o performanță foarte bună a produsului.

Fotolia_23869292_M.1_b

Artis® este un produs natural ce stimulează creșterea plantelor, cărora le asigură condiții optime de dezvoltare. Acest fapt se datorează ciupercii Arthrobotrys oligospora, care creează un mediu neprielnic pentru organismele dăunătoare. Astfel, utilizarea Artis® conduce la creșterea semnificativă a performanței și a randamentului culturilor. Artis® nu poluează chimic și reprezintă o tehnologie de cultură sigură, eficientă și curată. În urma utilizării sale, nu se înregistrează reziduuri chimice în frunze, flori sau fructe.

Pentru mai multe informații privind utilizarea Trifender Pro® și Artis®, vă invităm să contactați reprezentanții Kwizda Agro Romania.

Vizualizat: 4288 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?