Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Tractorul KUBOTA M7003

Publicat: 26 octombrie 2019 - 21:27
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În urma succesului înregistrat de tractoarele din seria M7, Kubota lansează gama M7003, cu cele mai noi maşini proiectate să satisfacă cerinţele clienţilor noştri moderni.

 

Kubota, unul dintre principalii producători mondiali de tractoare şi de utilaje agricole, anunţă lansarea seriei de tractoare M7003, care va fi disponibilă pentru vânzare în primul trimestru al anului 2020. A treia generaţie de tractoare soseşte pe piaţă mult mai devreme decât se estimase, ca rezultat al progreselor tehnologice recente şi al succesului continuu înregistrat de seria M7002. Noua tehnologie a fost dezvoltată pentru a răspunde accentului tot mai mare pus pe durabilitate, precum şi nevoii de maşini care să corespundă cerinţelor fermierului modern.
“Seria M7003 este construită pe succesul predecesoarei sale, seria M7002, şi atinge un nou şi foarte înalt nivel de performanţă. Această nouă serie utilizează recentele progrese tehnologice pentru a creşte şi mai mult durabilitatea şi performanţa motorului şi pentru a îmbunătăţi manevrabilitatea şi eficienţa tractorului. La Kubota, ne mândrim cu capacitatea noastră de a înţelege şi a livra clientului nostru ceea ce acesta îşi doreşte şi ceea ce are nevoie. Dezvoltarea seriei M7003 este o dovadă în acest sens”, a declarat Mel McGlinchey, VP Marketing, Tractor Business Unit al Kubota Holding Europe.

Tractorul KUBOTA M7003_b

Confort şi productivitate
Seria M7003 va fi dotată cu motorul de ultimă generaţie stage V Kubota, cu eficienţă şi fiabilitate crescute, are trei niveluri de putere - 130 CP, 150 CP şi 170 CP maxim la 1900 RPM, precum şi un power boost suplimentar de 5-20 CP. Noul pachet include un dispozitiv depoluant, cu tehnologie DPF şi SCR, pentru a reduce emisiile NOx. De asemenea, motorul are un interval extins de curăţare a filtrului de particule, de la 3000 la 6000 de ore, pentru a îmbunătăţi performanţele de întreţinere.
Şi aceste noi modele vor fi echipate cu două tipuri de transmisie, KVT şi Powershift. Modelul Powershift vine cu o funcţie numită Xpress restart. Aceasta controlează ambreiajul principal prin activarea pedalei de frână. Operatorul poate opri tractorul fără a folosi pedala ambreiajului, asigurându-se astfel confortul şi productivitatea maxime. În mod special, lucrul cu încărcătorul frontal devine astfel mult mai confortabil şi uşor.
În plus, seria M7003 va avea o transmisie hidraulică, cu Sistem de Control Multi Speed. Aceasta poate fi setată conform lucrării efectuate şi specificaţiilor de viteză, crescând manevrabilitatea şi uşurând şi mai mult controlul.

Alte dotari cheie includ:
• Tehnologia TIM (Tractor Implement Management)
- Este un sistem de comunicaţie bi-direcţional, care permite utilajului să controleze automat funcţionalităţile tractorului, la cerere;
- Tehnologia TIM optimizează eficienţa şi calitatea combinaţiei tractor - utilaj.
• Funcţia “Swap valve”
- Este disponibilă pe toate monitoarele K de 7” şi pe monitoarele K Pro de 12’’ instalate pe M7003.
- Funcţia swap permite alocarea din monitor a butoanelor corespunzătoare valvelor din spate, după preferinţe, fără a mai fi nevoie de mutarea furtunurilor hidraulice.
• Aer condiţionat şi oglinzi încălzite electric - disponibile opţional.
• Opţiuni extinse de lumini: seria M7003 include trei niveluri diferite de configurare a luminii, inclusiv full LED.
Pentru mai multe informaţii despre Kubota, vizitaţi www.kubota-global.net sau www.kubota-eu.com.


MISIUNEA KUBOTA CORPORATION
Încă din anul 1890, Kubota Corporation este un producător de top în domeniile agricol, al gazonului, fânului, echipamentelor şi motoarelor industriale. Cu sediul central în Osaka, Japonia, şi cu birouri în peste 110 ţări din America de Nord, Europa şi Asia, Kubota a obţinut în 2018 venituri de 17 miliarde de dolari. Deşi echipamentele agricole reprezintă linia principală de produse Kubota, compania deţine de asemenea un portofoliu diversificat de produse dedicate altor industrii, inclusiv: sisteme de filtrare a apei la nivel de oraş, irigaţii, conducte, acoperişuri, construcţii civile şi valve subterane mari.
Misiunea noastră - „For Earth, For Life“ - vorbeşte despre angajamentul nostru faţă de conservarea mediului natural al pământului şi se realizează de fiecare dată când un tractor Kubota lucrează terenul pentru a produce alimentele care susţin viaţa, sau când echipamentele noastre de construcţie excavează pentru a crea reţele de transport al apei sau pentru a oferi adăpost.

Articol publicat în revista Ferma nr. 16/243 (ediţia 15-30 septembrie 2019)

Vizualizat: 378 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?