Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Tractoarele Case IH Farmall A cu puteri de 55-75 CP

Publicat: 13 mai 2018 - 15:47
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Fie că vorbim despre activităţile specifice culturilor de câmp, fie că vorbim despre operaţiile specializate în creşterea animalelor sau despre activităţi mixte, gestionarea producţiei de hrană joacă un rol economic deosebit de important, atât pentru fermierii mici şi mijlocii, cât şi pentru cei mari din ţările aflate în curs de dezvoltare, cum este şi România.

 

Titan Machinery îşi propune să consolideze lanţul valoric al activităţilor multiple din ferme, venind în sprijinul fermierilor cu un tractor mic, compact, multifuncţional şi fiabil, care este foarte uşor de utilizat chiar şi de către începători. Acesta are rolul de a simplifica procesele de lucru, astfel încât fermierul să mute accentul de pe modalitatea de lucru, pe ceea ce este mai important pentru el, şi anume calitatea şi poductivitatea activităţii. Tractoarele Farmall A cu puteri cuprinse între 55 şi 75 CP, concepute de producătorul american Case IH, reprezintă - în termeni metaforici - braţul drept de fier al fermierului, fiind pregătite oricând să execute o multitudine de lucrări agricole, edilitare sau industriale.
Fiind echipate cu motoare puternice, dar economice, tractoarele din seria Farmall A se ridică la cele mai înalte aşteptări. Pedala de acceleraţie rapidă simplifică activităţile de transport rutier, iar cuplul ridicat dezvoltat de motor garantează faptul că aceste tractoare pot îndeplini sarcini care implică utilizarea prizei de putere (PTO). Tractoarele din seria Farmall A sunt extrem de manevrabile şi capabile să intre cu uşurinţă chiar şi în hambarele şi grajdurile tradiţionale pentru animale, în spaţii cu acoperişuri joase. Case IH pune la dispoziţie o gamă largă de anvelope pentru aceste tipuri de tractoare: anvelope pentru gazon/iarbă, anvelope industriale rezistente la uzură şi potrivite pentru operaţiunile efectuate pe suprafeţe pavate, anvelopele pentru rânduri înguste potrivite pentru lucrările agricole speciale şi anvelope standard - de tracţiune cu cel mai larg domeniu de aplicabilitate.

Tractoarele Case IH Farmall AClick pe poza pentru galerie!

Integrare perfectă în afacerea dumneavoastră
Simplitatea design-ului, preţul mic de achiziţie şi costurile reduse de exploatare fac din tractoarele Farmall A o investiţie înţeleaptă, care se va amortiza rapid, chiar şi în cazul fermelor mici şi mijlocii. Comenzile poziţionate logic şi ergonomic pe console, dispunerea corectă a instrumentelor pe noul tablou de bord se numără printre facilităţile care uşurează operarea tractoarelor din seria Farmall A, indiferent de lucrarea care trebuie executată. Levierele mecanice de comandă, precum şi comutatoarele se află permanent la îndemâna operatorului, care va începe să lucreze cu utilajul aproape instinctiv după un scurt timp petrecut în spatele volanului.

Robuste şi fiabile
Pompa hidraulică cu debit de 47 l/min, cele trei perechi de cuple hidraulice în partea din spate a tractorului şi sarcina maximă de ridicare 4.700 kg plasează tractoarele din seria Farmall A pe un loc fruntaş în clasa din care fac parte. Acestea sunt echipate standard cu priză de putere (PTO) cu turaţie de 540 rpm. Opţional, clienţii pot alege tractoare echipate cu prize de putere de tip 540/540E sau 540/1000 şi prize de putere cu acţionare servo-asistată. Modelele de prize de putere 540E şi 1000 corespund mai bine curbelor de putere şi de cuplu dezvoltate de propulsoarele acestor tractoare, necesitând o turaţie mai redusă a motorului pentru a fi rotite. Aşadar, eficienţa consumului de carburant este şi mai ridicată.

Design reuşit şi siguranţă ridicată
Tractoarele din seria Farmall A îndeplinesc cele mai recente standarde de siguranţă
referitoare la protecţia operatorului, iar motoarele acestora respectă cele mai stringente
norme de emisii pentru a asigura un mediu de lucru mai sigur şi mai curat. Design-ul
reuşit al transmisiei, componentele de cea mai bună calitate şi durabilitatea construcţiei
garantează fiabilitatea excepţională a acestor tractoare. Indiferent de dotările pe care le alege pentru ele, fermierul poate fi sigur că tractoarele din seria Farmall A nu îl vor dezamăgi.

Text şi foto: Titan Machinery România


EXPLOATARE FACILĂ ŞI CONFORT SPORIT
Cabina spaţioasă şi silenţioasă, scaunul de mari dimensiuni şi volanul reglabil de pe tractoarele din seria Farmall A permit tuturor operatorilor, indiferent de conformaţia corporală, să-şi găsească o poziţie de lucru cât mai relaxantă. Dispunerea intuitivă şi ergonomică a comenzilor asigură un mediu de lucru confortabil pentru operator. Portierele cu deschidere largă şi podeaua plată asigură urcarea şi coborârea rapidă a operatorului din cabină atunci când acesta execută diferite lucrări cu tractorul în cadrul fermelor de animale. Cabina tractoarelor din seria Farmall A asigură vizibilitatea neîngrădită a operatorului de jur împrejurul utilajului, în toate direcţiile, iar acoperişul în care poate fi integrat un parbriz transparent opţional contribuie la sporirea siguranţei în exploatare a tractorului.

Un articol publicat în revista Ferma nr. 7/212 (ediţia 15-30 aprilie 2018)

Vizualizat: 595 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?