Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Titan Machinery oferă suport tehnic în perioada de iarnă

Publicat: 06 februarie 2018 - 09:38
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Echipamentele agricole pe care le comercializăm reprezintă o investiţie care oferă încredere în forţele proprii fiecărui fermier, însă cu ajutorul acestor utilaje, nu numai că fermierii îşi sporesc producţia, dar îşi reduc şi costurile pe termen lung. De aceea este deosebit de important ca starea bună de funcţionare să fie menţinută pe toată perioada anului, în general, şi în perioada campaniilor agricole, în special. 

Pornind de la proverbul românesc conform căruia: „Omul îşi face iarna car şi vara sanie”, putem spune că sezonul rece este un bun prilej pentru fiecare fermier să verifice şi să-şi asigure tehnic utilajele agricole pe care le are în fermă, pentru un randament optim atunci când acestea sunt exploatate la potenţialul maxim în campaniile agricole ce vor urma în anul viitor. Combinele, sprayerele, tractoarele sau grapele trebuie verificate şi spălate, iar micile defecţiuni reparate cât mai rapid.

Titan Machinery oferă suport tehnic în perioada de iarnăClick pe poza pentru galerie!

Verificarea GRATUITĂ utilajelor, în perioada 08 ianuarie - 28 februarie
Pentru a veni în ajutorul fermierilor din punct de vedere tehnic, Titan Machinery România oferă, în perioada 08 ianuarie - 28 februarie 2018, o verificare gratuită utilajelor din portofoliu. Tot ceea ce-i rămâne de făcut fermierului în această perioadă este să apeleze la personalul calificat şi la piesele de schimb de origine certificate, contactând reprezentanţii Titan Machinery România pentru a programa o verificare.
Verificarea gratuită a tractoarelor constă într-o diagnoză computerizată, în verificarea filtrelor, uleiului, instalaţiei electrice, climei, încălzirii, scurgerilor de ulei, sistemului de direcţie şi, nu în ultimul rând, în orice altă reclamaţie venită din partea clientului.
Verificarea gratuită a combinelor constă în controlul lanţurilor, curelelor, elevatorului central, elevatorului de boabe, melcului de retur, melcului de boabe, încălzirii, filtrelor, uleiului, scurgerilor de ulei.
Verificarea gratuită a cultivatoarelor constă în examinarea dălţilor, cuţitelor, rulmenţilor şi discurilor.

Peste 70 de unităţi de service mobile
Pentru a facilita aceste intervenţii în perioada de iarnă, Titan Machinery România are pregatită o flotă de peste 70 de unităţi de service mobile, distribuite strategic în cele nouă centre regionale integrate, ce asigură o acoperire completă a ţării din punct de vedere al proceselor de service. Fiecare echipament care pleacă la fermier este verificat în prealabil printr-un program special PDI (Pre Delivery Inspection), ce are în vedere peste 120 de puncte şi aspecte tehnice de verificat. Fiecare echipă de service este disponibilă pentru o informare corectă şi completă asupra operaţiunilor de servisare sau opţiunilor de echipare. Echipa de tehnicieni a Titan Machinery România beneficiază de o experienţă semnificativă şi de o înaltă pregătire tehnică în cadrul celor 20 de programe de training susţinute la sediile partenerilor noştri din Europa: Case IH, Case Construction, Väderstad etc.
Este bine înţeles faptul că proprietarii utilajelor sunt primii care pot controla mentenanţa şi pot menţine starea perfectă de funcţionare a utilajelor pe care le exploatează. De aceea este bine de ştiut că orice problemă apărută la utilaje trebuie rezolvată înainte ca acestea să fie depozitate pentru sezonul rece. Indiferent că este vorba despre o piesă uzată, o roată defectă, un disc rupt sau o problemă mai mare, acestea trebuie reparate la timp. De asemenea, curăţarea utilajelor este importantă, nu numai a tractoarelor şi a combinelor, ci şi curăţarea cu atenţie a semănătorilor, mai ales pe rampele de vacuum şi pe paleţii turbosuflantei, în timp ce maşinile de erbicidat trebuie să fie depozitate cu instalaţiile de pulverizat curate. Pe de altă parte, este recomandat ca utilajele, ori să fie depozitate într-un loc în care temperatura să nu scadă sub pragul de îngheţ, ori apa să fie protejată cu un antigel.
Toate aceste bune măsuri de pregătire a utilajelor pentru sezonul rece pot ajuta fermierul să economisească bani pe termen lung, întrucât le va menţine noi mai mult timp şi va avea o eficienţă maximă a productivităţii.

Bogdan CONSTANTIN
PR & Communication Specialist
Titan Machinery România


Un articol publicat în revista Ferma nr. 1/206 (ediţia 1-31 ianuarie 2018)

Vizualizat: 553 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?