Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Titan Machinery oferă suport tehnic în perioada de iarnă

Publicat: 06 februarie 2018 - 09:38
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Echipamentele agricole pe care le comercializăm reprezintă o investiţie care oferă încredere în forţele proprii fiecărui fermier, însă cu ajutorul acestor utilaje, nu numai că fermierii îşi sporesc producţia, dar îşi reduc şi costurile pe termen lung. De aceea este deosebit de important ca starea bună de funcţionare să fie menţinută pe toată perioada anului, în general, şi în perioada campaniilor agricole, în special. 

Pornind de la proverbul românesc conform căruia: „Omul îşi face iarna car şi vara sanie”, putem spune că sezonul rece este un bun prilej pentru fiecare fermier să verifice şi să-şi asigure tehnic utilajele agricole pe care le are în fermă, pentru un randament optim atunci când acestea sunt exploatate la potenţialul maxim în campaniile agricole ce vor urma în anul viitor. Combinele, sprayerele, tractoarele sau grapele trebuie verificate şi spălate, iar micile defecţiuni reparate cât mai rapid.

Titan Machinery oferă suport tehnic în perioada de iarnăClick pe poza pentru galerie!

Verificarea GRATUITĂ utilajelor, în perioada 08 ianuarie - 28 februarie
Pentru a veni în ajutorul fermierilor din punct de vedere tehnic, Titan Machinery România oferă, în perioada 08 ianuarie - 28 februarie 2018, o verificare gratuită utilajelor din portofoliu. Tot ceea ce-i rămâne de făcut fermierului în această perioadă este să apeleze la personalul calificat şi la piesele de schimb de origine certificate, contactând reprezentanţii Titan Machinery România pentru a programa o verificare.
Verificarea gratuită a tractoarelor constă într-o diagnoză computerizată, în verificarea filtrelor, uleiului, instalaţiei electrice, climei, încălzirii, scurgerilor de ulei, sistemului de direcţie şi, nu în ultimul rând, în orice altă reclamaţie venită din partea clientului.
Verificarea gratuită a combinelor constă în controlul lanţurilor, curelelor, elevatorului central, elevatorului de boabe, melcului de retur, melcului de boabe, încălzirii, filtrelor, uleiului, scurgerilor de ulei.
Verificarea gratuită a cultivatoarelor constă în examinarea dălţilor, cuţitelor, rulmenţilor şi discurilor.

Peste 70 de unităţi de service mobile
Pentru a facilita aceste intervenţii în perioada de iarnă, Titan Machinery România are pregatită o flotă de peste 70 de unităţi de service mobile, distribuite strategic în cele nouă centre regionale integrate, ce asigură o acoperire completă a ţării din punct de vedere al proceselor de service. Fiecare echipament care pleacă la fermier este verificat în prealabil printr-un program special PDI (Pre Delivery Inspection), ce are în vedere peste 120 de puncte şi aspecte tehnice de verificat. Fiecare echipă de service este disponibilă pentru o informare corectă şi completă asupra operaţiunilor de servisare sau opţiunilor de echipare. Echipa de tehnicieni a Titan Machinery România beneficiază de o experienţă semnificativă şi de o înaltă pregătire tehnică în cadrul celor 20 de programe de training susţinute la sediile partenerilor noştri din Europa: Case IH, Case Construction, Väderstad etc.
Este bine înţeles faptul că proprietarii utilajelor sunt primii care pot controla mentenanţa şi pot menţine starea perfectă de funcţionare a utilajelor pe care le exploatează. De aceea este bine de ştiut că orice problemă apărută la utilaje trebuie rezolvată înainte ca acestea să fie depozitate pentru sezonul rece. Indiferent că este vorba despre o piesă uzată, o roată defectă, un disc rupt sau o problemă mai mare, acestea trebuie reparate la timp. De asemenea, curăţarea utilajelor este importantă, nu numai a tractoarelor şi a combinelor, ci şi curăţarea cu atenţie a semănătorilor, mai ales pe rampele de vacuum şi pe paleţii turbosuflantei, în timp ce maşinile de erbicidat trebuie să fie depozitate cu instalaţiile de pulverizat curate. Pe de altă parte, este recomandat ca utilajele, ori să fie depozitate într-un loc în care temperatura să nu scadă sub pragul de îngheţ, ori apa să fie protejată cu un antigel.
Toate aceste bune măsuri de pregătire a utilajelor pentru sezonul rece pot ajuta fermierul să economisească bani pe termen lung, întrucât le va menţine noi mai mult timp şi va avea o eficienţă maximă a productivităţii.

Bogdan CONSTANTIN
PR & Communication Specialist
Titan Machinery România


Un articol publicat în revista Ferma nr. 1/206 (ediţia 1-31 ianuarie 2018)

Vizualizat: 1408 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Costel Vînătoru: ”Cultura plantelor nu e o meserie. Este o MISIUNE!” | podcast agroSTORY #12

Costel Vînătoru: ”Cultura plantelor nu e o meserie. Este o MISIUNE!” | podcast agroSTORY #12

Este convins că destinul în viață i-a fost hărăzit de mic, încă din momentul în care a primit Sfânta Taină a Botezului. Toate deciziile au urmat aproape firesc, transformând copilul născut și crescut în zona de munte a Buzăului, într-unul dintre cei mai de seamă specialiști în legumicultură pe care îi are România, fiind de peste 36 de ani angrenat în activitatea de cercetare horticolă.

Este Costel Vînătoru, directorul Băncii de Gene şi Resurse Vegetale Buzău și ne împărtășește la #agroSTORY bucuria, dar și greutățile inerente ale pașilor făcuți în viață pentru a se împlini profesional și spiritual. Totul în jurul plantelor!

Vrei să afli toată povestea? Urmărește integral podcastul #agroSTORY: VINERI, 17 martie 2023, de la ora 19.00, pe canalul de youtube “revista Ferma”!

Cu Nicoleta Dragomir și Costel Vînătoru la o discuţie ALTFEL despre AGRICULTURĂ, PLANTE şi VIAŢĂ!

Mulțumim sponsorului BUSINESS AGRO CONSULTING din Girov, jud. Neamț!

Ionuț Cioranu și-a început studiile cu... Dreptul! Apoi a fugit la Zootehnie! | agroSTORY #11 Elena Mateescu ține pasul cu vremea! Ce vești aduce pentru fermierii români? | podcast agroSTORY #10 Mădălina și Raul, tinerii care au adus dronele agricole din viitor, în prezent! | agroSTORY #9
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?