Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Titan Machinery la IndAgra

Publicat: 29 ianuarie 2019 - 08:59
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Titan Machinery România a avut onoarea şi bucuria de a întâmpina şi la ediţia din acest an a târgului IndAgra un public eterogen al cărui număr a fost deosebit de generos. Vizitatori de toate vârstele, mai mult sau mai puţin implicaţi în industria agricolă, au trecut zi după zi pragul standului nostru pentru a vedea „pe viu” cele şapte utilaje expuse, pentru a-şi satisface curiozităţile, pentru a se fotografia sau pentru a cere informaţii suplimentare, detaliate, în vederea unei potenţiale achiziţii. 

Bineînţeles, atât fermierii care şi-au anunţat vizita la standul nostru de la acest eveniment agricol, cât şi agricultorii care au venit în mod deliberat de la mică sau mare distanţă pentru a vedea utilajele pe care le comercializăm, au contribuit substanţial la rezultatul bun deasupra căruia am tras linie la sfârşitul acestui eveniment.

Titan Machinery la IndAgra_b

Vizitatorii au avut ce vedea în standul Titan Machinery
Cele mai căutate utilaje din standul nostru, despre care s-a discutat pe larg şi intens şi pentru care s-a „bătut palma” în câteva rânduri, au fost cele două noutăţi. Mult aşteptatul tractor de 75 de cai putere, Case IH Farmall 75 A, echipat cu încărcător frontal marca Stoll şi cu un plug Gregoire Besson cu două trupiţe, tinde să mulţumească pretenţiile multor fermieri, prin multifuncţionalitatea şi fiabilitatea sa, pretându-se atât la lucrări agricole în câmp, cât şi la activităţile adiacente din ferme. Pe de altă parte, tractorul Case IH Puma X 140, lansat anul trecut pe piaţa internaţională, aduce în prim planul nevoilor fermierului puterea de tracţiune tipică motorului FPT. Acesta este un tractor redus la esenţa lui, respectiv la putere, fără prea multe rafinamente electronice, oferind însă confort, fiabilitate şi usurinţă în funcţionare.
Vedeta standului Titan Machinery de la IndAgra 2018 a fost, fără îndoială, tractorul articulat Case IH Steiger 420, echipat cu roţi duble. Acesta a fost în centrul atenţiei pe toată perioada târgului, interesul venind atât din partea vizitatorilor de toate vârstele, cât şi din partea întregii prese. Trebuie subliniat faptul că acest tractor este cel mai mic din gama de putere mare. Puterea maximă pe care o poate dezvolta motorul FPT este de 469 CP, iar prin echiparea opţională cu roţi duble, complementar cu o presiune optimă în anvelope, acesta poate avea un contact constant cu solul de aproximativ 5,6 metri pătraţi, conducând foarte bine întreaga putere a motorului pe suprafaţa solului. De asemenea, el vine echipat standard cu sistem de autoghidare, iar Titan Machinery România îi oferă semnal de precizie RTK+ pe toată suprafaţa agricolă a ţării. Reţeaua RTK+ a fost dezvoltată de Titan Machinery România şi lansată în urmă cu doi ani. Mai mult decât atât, ea este oferită gratuit fermierilor din România în primul an de utilizare.
De asemenea, surprizele cu care echipa Titan Machinery şi-a întâmpinat publicul de la IndAgra 2018 au fost Campania Case IH Early Bird, prin care se oferă un autoturism Mercedes-Benz Clasa X la oricare combină Axial-Flow din seriile 140 sau 240 achiziţionată. De asemenea, ofertele de finanţare adaptate fiecărui client în parte, discounturile avantajoase şi cadourile în materie de smatwatch-uri au stârnit curiozitatea publicului de la IndAgra 2018.
Le mulţumim tuturor celor care ne-au trecut pragul standului şi îi aşteptăm să ne viziteze şi la sediul central din Dragomireşti-Deal de lângă Bucureşti.

Titan Machinery la IndAgra_b
Bogdan CONSTANTIN
PR & Communication Specialist
Titan Machinery România

 


Un articol publicat în revista Ferma nr. 20/225 (ediţia 15-30 noiembrie 2018)

 

Vizualizat: 232 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?