Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Titan Machinery Inc. se extinde în Germania

Publicat: 18 iulie 2018 - 11:12
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Titan Machinery Inc. (Nasdaq: TITN) a încheiat luna trecută un contract de achiziţionare definitivă a grupului AGRAM din Germania, format din două companii: AGRAM Landtechnikvertrieb GmbH şi AGRAM Landtechnik Rollwitz GmbH, ambele deţinând puncte de distribuţie pentru tehnică agricolă în patru oraşe din estul Germaniei: Burkau, Altranft, Rollwitz şi Gutzkow. În cel mai recent an fiscal, AGRAM a generat venituri de aproximativ 30 de milioane de dolari. Se aşteaptă ca achiziţia să se încheie în iulie 2018.

Titan Machinery, cel mai mare distribuitor CNH Industrial din lume, operează deja peste 19 dealeri din Bulgaria, România, Serbia şi Ucraina, unde se ocupă atât de echipamentele Case IH, cât şi de echipamente Case Construction. "Suntem încântaţi să ne extindem prezenţa internaţională pe pieţele mari, stabile şi bine definite cum ar fi a Germaniei. Fondată în 1990, AGRAM a fost un succes pentru distribuţia utilajelor Case IH şi Steyr”, a declarat David Meyer, preşedintele şi directorul executiv al Titan Machinery.

Titan Machinery Inc. se extinde în GermaniaClick pe poza pentru galerie!
Acesta a continuat: "Piaţa AGRAM este populată cu unităţi agricole de dimensiuni mari, asemănătoare cu fermele progresive de pe pieţele noastre din Balcani şi Ucraina şi acoperă un teritoriu care se întinde pe o suprafaţă de peste 300 de mile de-a lungul graniţei cu Polonia şi cu Republica Cehă şi beneficiază de un teren agricol de foarte bună calitate. Aşteptăm cu nerăbdare să ne alăturăm forţele actualei echipe de management AGRAM şi angajaţilor, să continuăm angajamentul pe termen lung al AGRAM de a servi cu succes această piaţă importantă".

Despre Titan Machinery Inc.
Titan Machinery, unul dintre cei mai mari dealeri de utilaje agricole şi de construcţii din lume, a fost înfiinţat în 1980 şi are sediul central în West Fargo, statul Dakota de Nord, Statele Unite ale Americii.
Grupul deţine 96 de dealeri nord-americani, localizaţi în Colorado, Iowa, Minnesota, Montana, Nebraska, Dakota de Nord, Dakota de Sud, Wisconsin si Wyoming, şi este atât furnizor al Case IH şi Case Construction, produse pe care subsidiara din România le distribuie pentru fermieri, cât şi furnizor al New Holland şi New Holland Construction, produse care sunt distribuite pe piaţa din Statele Unite ale Americii.

Text şi foto: Titan Machinery România


EXPANSIUNEA TITAN MACHINERY ÎN ROMÂNIA
Titan Machinery a intrat pe piaţa românească în anul 2011, România fiind prima ţară din Europa în care compania s-a instalat, debutând cu două sedii, la Bucureşti şi la Timişoara.
Ulterior, compania şi-a făcut un plan de expansiune, care are în vedere extinderea ariei de acoperire, prin deschiderea de noi sedii pe parcursul a mai multor ani, pentru a fi cât mai aproape de fermieri.
Astfel, în anul 2012, Titan Machinery România a deschis locaţii complete, cu birouri şi hale de service, la Oradea, Roman şi Cluj-Napoca, iar în anul 2014 şi-a început activitatea şi în zona de est a ţării, inaugurând sediul de la Constanţa.
În plus, începând cu anul 2016, compania îşi extinde reţeaua cu încă două sedii, la Craiova şi la Sloboza, iar în 2017 a deschis un nou sediu în Brăila.
Titan Machinery România este distribuitor exclusiv pe această piată, pentru utilajele agricole CASE IH şi utilaje de construcţii CASE Construction, echipamente de talie mondială, secondate de cel mai înalt nivel de service şi piese de schimb.
Gama variată de echipamente pe care compania o distribuie pentru fermieri este menită să raspundă oricărui tip de client, chiar şi celor specializaţi pe cele mai restrânse nişe din domeniul agricol.


Un articol publicat în revista Ferma nr. 11/216 (ediţia 15-30 iunie 2018)

Vizualizat: 469 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?