Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Syngenta Crop Protection anunță achiziția a doua bioinsecticide de la compania Bionema

Publicat: 04 februarie 2022 - 14:33
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Într-un comunicat de presă global, Syngenta Crop Protection anunță achiziția a două bioinsecticide de ultimă generație, NemaTrident® și UniSpore®, pentru a face față creșterii fenomenului de rezistență și a unui număr cât mai mare de insecte și dăunători din horticultură, plante ornamentale, agrement gazon și silvicultură, oferind clienților o paletă și mai largă de opțiuni. 

Ornamentals_b
Syngenta Crop Protection achiziționează brevetele și mărcile comerciale atât pentru NemaTrident®, cât și pentru UniSpore®, precum și dosarul de înregistrare al UniSpore® și va avea drepturi depline de dezvoltare și comercializare la nivel global pentru aceste active. Acesta este un pas important în construirea unui portofoliu de produse biologice de top la nivel mondial în cadrul Syngenta Professional Solutions, deschizând oportunitatea de extindere în domeniul soluțiilor de biocontrol pentru protecția culturilor.

UniSpore® este o inovație bazată pe un microorganism natural (ciupercă patogenă pentru insecte). Aceasta oferă o soluție pentru controlul gărgăriței coletului în plantele ornamentale, unde produătorii agricoli din Europa au opțiuni limitate de control. Acesta se află, în prezent, în procesul de înregistrare. 

NemaTrident®, o soluție brevetată pe bază de nematozi patogeni pentru controlul insectelor, și o completare importantă a portofoliului Syngenta Professional Solutions pentru Gazon. Aceasta este deosebit de eficientă împotriva larvelor de tipula și a altor dăunători. Soluția tri-componentă încorporează Nemaspreader®, un surfactant biocompatibil, care oferă o eficacitate de top pe piață. Deja disponibil pentru clienți, NemaTrident® este utilizat, de asemenea, în horticultură și silvicultură pentru a controla o serie de insecte dăunătoare. 

Dr. Minshad Ansari, fondator și CEO al Bionema, a declarat: „Ne mândrim cu faptul că am dezvoltat soluțiile revoluționare NemaTrident® și UniSpore®. Deoarece ne concentrăm pe inovație și pe descoperirea de soluții de ultimă generație, suntem încântați că Syngenta Crop Protection a achiziționat aceste tehnologii, astfel încât acestea să poată fi disponibile la nivel global pentru clienții care caută soluții sustenabile suplimentare.”  

„Suntem bucuroşi să achiziționăm aceste tehnologii de la Bionema și să ne folosim de capacitățile noastre pentru a pune aceste inovații la dispoziția clienților noștri”, a declarat Simon Elsworth, șeful Syngenta Professional Solutions Europa, Africa și Orientul Mijlociu. „Această achiziție evidențiază angajamentul nostru de a dezvolta o gamă largă de soluții sustenabile pentru a rezolva probleme complexe și consolidează poziția Syngenta ca un lider pe piețele de gazon și plante ornamentale.”

 

Vizualizat: 624 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?