Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

SUCCESIUNE ASIGURATĂ LA FORGES DE NIAUX

Publicat: 29 august 2019 - 01:21
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

In data de 5 iulie 2019, Industriehof împreună cu directorul general Laurent Pineda şi-au asumat proprietatea deplină asupra producătorului francez de discuri Forges de Niaux.

 

Datorită tehnologiei brevetate, Forges de Niaux a fost în măsură să stabilească noi standarde de calitate, devenind unul dintre cei mai importanţi producători de discuri la nivel mondial.
Situat în Pyrenees, compania are un volum anual de producţie de aproximativ 1,6 milioane de piese, generând un venit anual de 20 de milioane de euro.

5-juillet-2019-aux-Forges-de-Niaux-(de-G-à-D)--Heinrich-Wilhelm-ag119Click pe poza pentru galerie!

Produse Premium
Inovaţia şi tradiţia au format Forges de Niaux cu cei 125 de angajaţi ai săi. Compania progresează în mod constant în cercetare şi dezvoltare, atingând progrese tehnologice în metalurgie şi tratament termic.
Discurile, cunoscute ca marca "Niaux 200", sunt recunoscute pe plan mondial pentru rezistenţa lor la uzură, având o rezistenţă la tracţiune mai mare de 2000 N / mm2 şi o duritate care poate ajunge la 58 HRC.
O nouă fabrică de producţie este planificată pentru 2021 în Pamiers, aproape de Toulouse. Bugetul investiţiei este de 12 milioane de euro, unde pe o suprafaţă de 3,5 hectare va fi construită o fabrică modernă, de ultimă oră, cu o suprafaţă totală acoperită de 8000 mp.

Text şi foto: INDUSTRIEHOF SCHERENBOSTEL

 

Articol publicat în revista Ferma nr. 13/240 (ediţia 1-14 august 2019)

 

Vizualizat: 78 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?