Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Solis 50 - Puternicul performer al fermei tale

Publicat: 03 decembrie 2019 - 13:12
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Solis 50 este oferta noastră adresată comunităţii agricole care, prin caracteristicile sale avansate, răspunde multiplelor şi variatelor nevoi ale fiecărui fermier.

Puterea ridicată precum şi gradul redus al emisiilor motorului în trei cilindri încadrează modelul SOLIS 50 printre cei mai puternici competitori ai clasei sale de tractoare. În combinaţie cu un rezervor de mare capacitate se obţine o autonomie de lucru care permite ducerea la bun sfârşit a oricărei activităţi, fără întreruperi inutile.

SOLIS_b
Beneficiind de o plajă de viteze cuprinsă între 2,5 km/h şi 30 km/h, operatorul beneficiază de confortul de a ajusta în mod eficient viteza de lucru la operaţiile efectuate.
Solis 50 este recunoscut printre altele şi pentru cuplul mare al motorului, dar mai ales datorită capacităţii mari de ridicare în tiranţi: 1.600 kg.
Tractorul este disponibil atât în varianta fără cabină cât şi în echiparea cu cabină cu ventilaţie sau cabină cu aer condiţionat.
Pentru situaţiile de lucru în teren accidentat şi cu pante mari, sistemul de frânare multidisc în baie de ulei permite operatorului parcurgerea traseului cu precizie şi în siguranţă maximă.
Echipat în dotarea standard cu compresor de aer, tractorul poate fi dotat şi cu sistem de frânare pneumatică pentru remorci, disponibile fiind de asemenea şi opţiunea de tiranţi faţă şi priza de putere faţă. Aceste opţiuni permit utilizarea tractorului pentru cele mai diverse aplicatii.

Text şi foto: SOLIS ROMÂNIA

Articol publicat în revista Ferma nr. 18/245 (ediţia 15-30 octombrie 2019)

 

Vizualizat: 1295 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!