Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Semănătorile MTR şi SP - Maschio Gaspardo a lansat oferta de primăvară

Publicat: 15 martie 2018 - 09:48
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Şi în acest an, Maschio Gaspardo România vine cu promoţii tentante pentru fermierii din România interesaţi să achiziţioneze noile modele de semănători pentru plante prăşitoare, modelele MTR, SP şi MTR BBP, fabricate din materiale de calitate şi caracterizate prin reglaje simple şi o exploatare cât mai uşoară.

Noile variante constructive au fost optimizate astfel: secţia de semănat, în loc de capac turnat la cameră, este prevăzută cu un capac realizat din material compozit "long life"; maşinile sunt dotate standard cu un calculator V 1200; de asemenea, au bazin de fertilizare BBP (big bag) sau normal, în funcţie de model, şi element cu brăzdar “dublu disc” la sistemul de distribuţie a fertilizantului în sol. Modelul SP este dotat cu element de semănat cu brăzdar tip “patină” sau "dublu disc" în faţă, pentru deschiderea brazdei. Modelul cu BBP include un bazin de dimensiuni mai mari pentru seminţe, de la 35 litri, la 60 litri, şi roată de tasare a seminţelor realizată din inox. Maşinile cu BBP dispun de calculatorul de nouă generaţie MCE 6000 (la modelul pe 6 rânduri) sau 12000 (la modelul pe 8 rânduri).

Jantele înguste MultifitElement de semanat cu brazdar dublu disc la semanatorile MTR_b

Caracteristici de bază
• Semănătoarea MT 6R cu fertilizare DD: elementul de semănat este cu brăzdar tip "dublu disc"; capacitatea bazinului (din metal) de fertilizare este de 2x28 litri; fertilizarea se face cu brăzdar "dublu disc"; cadrul are lungimea de 4,4 m; maşina are două roţi de transmisie; distanţa între rânduri este reglabilă la 70 sau 75 cm; se oferă împreună cu un set de lumini, cu plăcuţe de avertizare şi calculator V1200.
• Semănătoarea MT 8R cu fertilizare DD: elementul de semănat este cu brăzdar "dublu disc"; capacitatea bazinului (din plastic) de fertilizare este de 4x160 litri; fertilizarea se face cu brăzdar "dublu disc"; cadrul măsoară 5,8 m lungime; maşina include două roţi de transmisie; distanţa între rânduri este reglabilă la 70 sau 75 cm; se oferă şi set de lumini, plăcuţe de avertizare şi calculator V1200.

Brazdar patina + dublu disc la semanatoarea SP_b
• Semănătoarea SP 6R cu fertilizare DD se caracterizează prin: distanţa între rânduri este de 70/75 cm, elementul de semănat este dotat cu brăzdar tip "patină" + tip "dublu disc"; fertilizarea se face cu brăzdar cu disc; bazinul de fertilizare are capacitatea de 2x160 litri şi este realizat din plastic; lungimea cadrului este de 4,2 m; maşina cuprinde set de lumini, plăcuţe de avertizare, două roţi de transmisie şi calculator V1200.
• Semănătoarea SP 8R cu fertilizare DD: distanţa între rânduri este de 70/75 cm, elementul de semănat are brăzdar tip "patină" + "dublu disc"; fertilizarea se face cu brăzdar cu disc, capacitatea bazinului de fertilizare este de 4x160 litri, realizat din plastic; lungimea cadrului este de 5,8 m; maşina are incluse două roţi de transmisie, set de lumini, plăcuţe de avertizare şi calculator V1200.
• Semănătoarea MTR 6R cu fertilizare DD, BBP are în componenţă: element de semănat cu brăzdar “dublu disc"; bazinul de fertilizare este de 1000 litri, din metal; fertilizarea se face cu brăzdar "dublu disc"; rezervorul de seminţe este de 60 litri; lungimea cadrului măsoară 4,4 m; maşina dispune de două roţi de transmisie; distanţa între rânduri este reglabilă (70 sau 75 cm); implementul este disponibil cu set de lumini, plăcuţe de avertizare, roată din inox pentru tasarea seminţelor şi calculator MCE6000.
• Semănătoarea MTR 8R cu fertilizare DD, BBP are ca principale dotări: element de semănat cu brăzdar tip "dublu disc", capacitatea bazinului (din metal) de fertilizare este de 2x950 litri; fertilizarea se face cu brăzdar "dublu disc"; rezervorul de seminţe este de 60 litri; lungimea cadrului este de 5,8 m; distanţa între rânduri este reglabilă la 70 sau 75 cm; maşina se oferă cu patru roţi de transmisie, set de lumini, plăcuţe de avertizare, roată din inox pentru tasarea seminţelor şi calculator MCE6000.
Toate modelele prezentate au marcator de urmă acţionat şi reglat hidraulic, roţile de tasare sunt în "V", maşinile au două seturi de discuri pentru porumb şi floarea-soarelui şi sunt dotate cu cardan şi cu un set de scormonitori. Prinderea la tractor se face în trei puncte.


ÎN PROMOŢIA CAMPANIEI 2018
Semănătorile de plante prăşitoare dotate şi cu sistem de fertilizare vor fi incluse anul acesta în oferta promoţională. Modelul MTR 6 cu rezervorul de seminţe de 36 litri şi cu un calculator V1200 costă 17.000 euro&TVA; maşina MTR 8 cu rezervorul de seminţe de 36 litri şi cu calculator V1200 valorează 23.900 euro&TVA; modelul SP 6 Disc + V1200 este oferit la suma de 12.000 euro&TVA; modelul SP 8 Disc şi V1200 costă 15.200 euro; modelul MTR 6 BBP, MCE, R inox are preţul de 22.000 euro&TVA; modelul MTR 8 BBP, MCE, R inox este oferit la suma de 29.650 euro&TVA.

 


Articol publicat in revista Ferma nr. 3/207 (ediţia 15-28 februarie 2018)

 

 

 

Vizualizat: 1156 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

Ferma de vaci complet automatizată: robot de muls DeLaval, plug raclor, robot de hrănit viței

În Ferma Wagner, roboții își scot singuri cheltuiala! Pornind de la un efectiv matcă de numai 18 vaci, câte existau în fermă la momentul în care a preluat frâiele acestui business, Virigil Andru deţine astăzi o turmă de 140 de animale iar tehnica robotizată de muls, pe care a achiziţionat-o recent, îi conferă avantajul de a funcţiona cu un număr foarte mic de angajaţi. De altfel, robotul de muls DeLaval, pentru care a plătit aproximativ 130.000 de euro, reprezintă cea mai mare şi cea mai importantă investiţie din fermă, asigurând azi mulsul a 60 de vaci, cu o producţie medie zilnică de 27 de litri de lapte pe cap de animal. 

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Daniela Radiș

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?