Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Putere, precizie şi confort - noua serie Massey Ferguson 8700 S

Publicat: 19 februarie 2019 - 08:41
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Tractoarele din seria MF 8700 S se adresează clienţilor care caută noi accente de putere mare şi un utilaj pentru agricultura de precizie cu un design inspirat şi cu o eficienţă optimizată.

Oricine cumpără astăzi un tractor Massey Ferguson se aşteaptă ca acesta să îndeplinească cele mai recente standarde operaţionale şi de mediu. Seria MF 8700 S este concepută şi construită la unitatea de fabricaţie AGCO din Beauvais, Franţa, care a câştigat prestigiosul premiu „Fabrica anului 2016”, decernat de „L’Usine Nouvelle”, cea mai importantă revistă industrială din Franţa.

Massey Ferguson 8700 S_b
Cu noul MF 8700 S, ştacheta este ridicată mai sus. Printre inovaţiile importante se numără în continuare motoarele AGCO Power SCR de înaltă eficienţă, ce oferă o putere de până la 400 CP pentru capacităţi de tracţiune impresionante, dar totuşi, cu un raport putere-greutate lider în industrie şi cu un impact scăzut pe sol, un nivel sporit de siguranţă şi confort, fără compromisuri pentru operator, precum şi o gamă completă de instrumente pentru agricultura de precizie, care pot fi operate prin intermediul ecranului tactil capacitiv de 9” al noului Datatronic 5, pentru a spori şi mai mult productivitatea oricărui fermier.

Puncte esenţiale
• Noua generaţie de motoare AGCO Power oferă niveluri imbatabile de cuplu şi putere pentru un design de tractor convenţional, cu un consum minim de carburant. În combinaţie cu transmisia de ultimă generaţie - o îmbinare armonioasă de eficienţă, economie şi uşurinţă în utilizare, care face ca transmisia Dyna-VT să fie cea mai performantă transmisie CVT a sectorului -, aceste tractoare sunt pregătite să facă faţă celor mai grele încărcături şi celor mai dificile sarcini.

Massey Ferguson 8700 S_b
• Cel mai bun mediu de lucru pentru operator din clasa sa: cabina de primă clasă oferă un control total asupra acestei puteri sporite a utilajului, în condiţii de confort şi oferind comenzi ultramoderne pentru o precizie deplină în operare în orice moment.
• Massey Ferguson este de mult timp lider în oferirea unor soluţii menite să ajute agricultorii să menţină costurile de exploatare la un nivel minim, iar tractoarele din seria MF 8700 S continuă această linie, înglobând cele mai recente dotări Datatronic 5 şi pachete pentru agricultura de precizie, pentru ca operatorii şi deţinătorii de tractoare să fie informaţi în permanenţă, iar utilajele lor să funcţioneze la niveluri optime.
Încă de la prima schiţă, MF 8700 S a fost proiectat pentru a oferi o întreţinere de rutină rapidă, simplă, uşoară şi rentabilă. Întreţinerea este intuitivă şi simplă, eliberând utilizatorul de stresul cu întreţinerea tractorului şi lăsându-i mai mult timp pentru lucrul pe teren/munca efectivă. Cu jocul autoreglabil al valvelor motorului, costurile de întreţinere sunt reduse considerabil.

Text şi foto: GENERAL LEASING

Massey Ferguson 8700 S_b
GARANŢIE EXTINSĂ PENTRU MF S-RANGE
În 2018, toate modelele MF S-Range beneficiază de 3 ani garanţie. Garanţia extinsă oferită se datorează încrederii distribuitorilor oficiali în fiabilitatea utilajelor şi oferă utilizatorilor o siguranţă suplimentară în ceea ce priveşte calitatea produselor vândute.
În România, produsele Massey Ferguson sunt distribuite de către General Leasing S.A. şi Tehnodiesel S.R.L. General Leasing dispune de centre de vânzare şi post vânzare în judeţele Constanţa, lalomiţa, Teleorman, Olt, laşi şi Brăila, iar Tehnodiesel în judeţele Timiş şi Cluj. Pentru detalii legate de gama de produse, puteţi vizita paginile celor doi distribuitori: www.generalleasing.ro şi www.tehnodiesel.com.


Un articol publicat în revista Ferma nr. 12/217 (ediţia 1-31 iulie 2018)

 

Vizualizat: 286 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Maschio Gaspardo la Agromalim 2019 Cons DDA la Agromalim 2019
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?