Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Promisiunea Fendt - sprijin şi implicare în campania de recoltat

Publicat: 25 septembrie 2018 - 15:37
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

În timpul campaniei de recoltat, un partener pe care să te poţi baza este deosebit de important. De aceea, pentru ca lucrurile să meargă ca pe roate, Fendt face o promisiune agricultorilor: reacţie rapidă şi implicare.

Fendt /AGCO a lansat programul HARVEST PROMISE, o ofertă prin care sunt suportate costurile de închiriere a unei combine de la un subcontractor, în cazul în care piesele de schimb pentru combinele AGCO aflate în producţie curentă nu sunt disponibile în termen de 48 de ore, sub rezerva unor termeni şi condiţii.

Logo Promisiunea Fendt_b

„Împreună la bine şi la greu”
Programul „Harvest Promise” (Promisiune la recoltat) s-a materializat din dorinţa de a păstra parteneriatele valoroase şi îşi propune să arate importanţa respectării, şi în mediul de afaceri, a binecunoscutei sintagme: „Împreună la bine şi la greu”. Pe scurt, asta înseamnă că, în eventualitatea în care o combină Fendt se defectează în timpul campaniei de recoltare, piesa de schimb necesară va fi livrată în termen de 48 de ore de la plasarea comenzii, iar dacă aceasta nu a fost livrată la timp, vor fi suportate costurile de închiriere a unei combine de la un subcontractor. Suma restituită fermierului poate ajunge până la maximum 3.500 de euro. Iar noi, la MEWI, ne asigurăm că aceste lucruri sunt puse în aplicare în cel mai profesional mod cu putinţă. Pentru ca totul să decurgă cât mai bine, colegii noştri sunt pregătiţi să intervină acolo unde e nevoie de ei.

Promisiunea Fendt_b

Îndeplinirea promisiunii
Pentru ca „promisiunea” făcută să fie realizabilă, trebuie întrunite câteva condiţii. În primul rând, combinele eligibile trebuie să fie modele aflate în prezent în producţie la fabricile AGCO, iar un aspect important este acela că toate combinele achiziţionate începând cu 2017 intră automat în programul „Harvest Promise”, trei ani după data cumpărării.
De reţinut este faptul că producătorul va suporta costurile ce revin în urma închirierii unei combine doar în cazul în care această decizie este potrivită situaţiei. De exemplu, dacă timpul este frumos şi e posibilă recoltarea. Dacă vremea nu permite folosirea combinei, iar piesa de schimb poate fi furnizată până la îmbunătăţirea condiţiilor meteo, nu se va solicita închirierea unei combine.
Reprezentanţii MEWI de la oricare dintre cele 8 filiale (Orţişoara - judeţul Timiş, Stoeneşti - judeţul Giurgiu, Tureni - judeţul Cluj, Drajna Nouă - judeţul Călăraşi, Ovidiu - judeţul Constanţa, Valea lui Mihai - judeţul Bihor, Işalniţa - judeţul Dolj, Drăgăneşti Vlaşca - judeţul Teleorman) pot furniza detaliile complete despre program.

Text şi foto: www.mewi.ro

Promisiunea Fendt_b
SUPORTUL POST-VÂNZARE ÎNTĂREŞTE RELAŢIILE CU FERMIERII
Această nouă iniţiativă - „Harvest Promise” - completează serviciile şi produsele deja oferite de AGCO, lider în suportul acordat clienţilor în etapa post-vânzare. Care mai bifează, astfel, unul dintre obiectivele producătorului, şi anume creşterea timpului de funcţionare a combinei prin pregătire pentru recoltat şi întreţinerea acesteia înainte şi după campanie.
Nici un contract încheiat nu are o valoare reală fără a fi completat de sprijin şi implicare. Iar prin „Promisiune la recoltat” Fendt asigură fermierii că reprezintă un partener de încredere, pe care se pot baza la nevoie. Este un program gândit pentru a crea relaţii statornice.

Un articol publicat în revista Ferma nr. 13/218 (ediţia 1-14 august 2018)

 

Vizualizat: 202 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Liceul Tehnologic nr. 1 Fundulea, un model de succes

Din 1963, pepiniera profesionala a celui mai important centru de cercetare românesc se afla la Centrul Scolar Agricol Fundulea. Multe s-au schimbat din anii ce au urmat cooperativizarii si „constructiei socialismului” dar un lucru a ramas la fel! Transformat în Liceul Tehnologic nr. 1, acest edificiu de educatie este si astazi unul de referinta pentru agricultura româneasca.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Agromalim 12 - 15 septembrie 2019 Case IH - Sistemul AFS Harvest Command
Cultura anului 2019

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2019?