Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Primul tanc VCool în România

Publicat: 19 februarie 2019 - 09:00
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Pentru ca fermierul să nu întâmpine probleme majore în desfăşurarea activităţii sale, acesta trebuie să pună accentul pe calitate şi să investească în echipamente care să-i uşureze munca şi să-i garanteze bunăstarea şi succesul în afacere. 

Laptele reprezintă principala sursă de venit pentru majoritatea crescătorilor de bovine din România; astfel, în zilele noastre, stocarea acestuia este provocarea cu care aceştia se confruntă pentru a putea pune la dispoziţie semenilor un lapte de calitate. Pentru a fi competitivi, producătorii trebuie, printre altele, să utilizeze echipamente performante, care îi ajută să ţină pasul cu tehnologiile acestui secol aflat într-o continuă schimbare.

Primul tanc VCool în România_b

Stocaţi în siguranţă producţia de lapte
Prin parteneriatul stabilit între HOERMANN ROMÂNIA şi GEA, societatea noastră pune la dispoziţia fermierilor produse inovative, premiate la târguri şi expoziţii internaţionale de specialitate.
Cantităţile mari de lapte au nevoie de rezervoare mari. Noi oferim soluţia. Chiar dacă este instalat pe o suprafaţă mică, Tancul VCool poziţionat vertical permite stocarea în siguranţă a unor cantităţi mari de lapte în afara clădirilor, la o temperatură optimă de depozitare. Carcasa din inox de calitate superioară are un rol de protecţie a tancului iar izolaţia împiedică pierderea de energie.
Tancul dispune de o ieşire prelungită şi poate fi instalat chiar la o anumită distanţă de clădirea în care se află efectivul de animale. Acesta este prevăzut cu o unitate de control Expert, care răceşte, agită, curăţă şi monitorizează fiecare funcţie a echipamentului, pentru a asigura cel mai mic consum de energie.
Caracteristicile care fac din acest produs un echipament de top sunt următoarele:
• acces rapid şi uşor în interiorul rezervorului datorită trapei de control cu care este prevăzut tancul;
• flexibilitate: este dotat cu diferite opţiuni de conectare pentru admisia/emisia de lapte şi de apă;
• ventilaţie în rezervor, prin intermediul unei conducte de aerisire, care previne contaminarea laptelui;
• eficienţă: unităţi adaptate la cerinţele de răcire la o capacitate crescută, cu un consum de energie redus;
• calitate garantată: procedeul de agitare lentă asigură omogenizarea laptelui în tancul de stocare. Configuraţia conică a bazei favorizează scurgerea completă a laptelui şi a apei de clătire;
• siguranţă: carcasa dintre camera laptelui şi tanc protejează împotriva condiţiilor meteorologice nefavorabile şi împiedică accesul neautorizat (opţional).
Prin oferirea acestor echipamente, prioritatea noastră este reprezentată de optimizarea proceselor care au loc într-o fermă; crezul nostru este că o productivitate maximă la standarde calitative înalte poate fi obţinută doar prin investiţia în dispozitive performante.

Text şi foto: Hoermann România


Un articol publicat în revista Ferma nr. 14/219 (ediţia 15-31 august 2018)

Vizualizat: 415 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?