Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Primul eveniment al “Clubului High Oleic”

Publicat: 16 octombrie 2018 - 10:25
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

În preambulul campaniei de floarea-soarelui, Prutul a organizat primul eveniment dedicat CLUBULUI HIGH OLEIC, club lansat la începutul acestui an, în cadrul evenimentelor anuale cu fermierii.

La evenimentul privat, care a avut loc în perioada 7-9 iunie, în zona Drăgăşani, au participat membrii onorifici ai Clubului, clienţi cu tradiţie ai companiei Prutul, care alocă o importanţă mare culturii High Oleic în structura anuală de culturi agricole.

Foto Lansare Clubul High Oleic_b
CLUBUL HIGH OLEIC, o organizaţie unică în domeniul agribusiness din România, reprezintă puntea de legatură între fermierii cultivatori de floarea-soarelui High Oleic şi un procesator, Prutul fiind primul producător din ţara noastră al unui ulei îmbuteliat 100% High Oleic.
CLUBUL HIGH OLEIC este o organizaţie informală, care aduce laolaltă fermieri din toate zonele agricole ale ţării. Membrii Clubului sunt fermieri de cultura mare din România, care aleg să se alinieze trendului internaţional, în creştere, în ceea ce priveşte cultura de floarea-soarelui High Oleic şi care aleg să colaboreze cu Prutul pentru achiziţia de inputuri şi pentru vânzarea recoltei de floarea-soarelui High Oleic.
Pentru toti membrii Clubului, Prutul va pune la dispoziţie noutăţi legate de cultura High Oleic, tehnologie de ultimă oră, acces rapid la hibrizi de top, oferte speciale şi un interes constant în achiziţionarea acestei culturi.

PRUTUL Club logo gold_b

125 de ani de tradiţie a Fabricii de ulei Prutul din Galaţi
Brandul de ulei Spornic Premium, produs la Fabrica Prutul din Galaţi încă din anul 2015, este dovada că Prutul susţine şi promovează cultura High Oleic şi şi-a asumat un rol de pionierat în informarea şi educarea consumatorului român cu privire la beneficiile uleiului High Oleic în gastronomie şi pentru sănătate.
Lansarea Clubului marchează, totodată, aniversarea a 125 de ani de tradiţie a Fabricii de ulei Prutul din Galaţi, aceasta fiind fabrica cu cea mai îndelungată tradiţie în producţia de ulei vegetal din România (de la 1893).

Text şi foto: Prutul SA


Un articol publicat în revista Ferma nr. 12/217 (ediţia 1-31 iulie 2018)

 

Vizualizat: 494 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?