Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

PRIMUL EVENIMENT AL “CLUBULUI HIGH OLEIC”

Publicat: 02 iulie 2018 - 15:08
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

În preambulul campaniei de floarea-soarelui, Prutul a organizat primul eveniment dedicat CLUBULUI HIGH OLEIC, club lansat la începutul acestui an, în cadrul evenimentelor anuale cu fermierii.

La evenimentul privat, care a avut loc în perioada 7-9 iunie, în zona Drăgășani, au participat membrii onorifici ai Clubului, clienți cu tradiție ai companiei Prutul, care alocă o importanță mare culturii High Oleic în structura anuală de culturi agricole.

CLUBUL HIGH OLEIC, o organizație unică în domeniul agribusiness din România, reprezintă puntea de legatură între fermierii cultivatori de floarea-soarelui High Oleic și un procesator, Prutul fiind primul producător din țara noastră al unui ulei îmbuteliat 100% High Oleic.

CLUBUL HIGH OLEIC este o organizație informală, care aduce laolaltă fermieri din toate zonele agricole ale țării. Membrii Clubului sunt fermieri de cultură mare din România, care aleg să se alinieze trendului internațional, în creștere, în ceea ce privește cultura de floarea-soarelui High Oleic și care aleg să colaboreze cu Prutul pentru achiziția de inputuri și vânzarea recoltei de floarea-soarelui High Oleic.

Pentru toti membrii Clubului, Prutul va pune la dispoziție noutăți legate de cultura High Oleic, tehnologie de ultimă oră, acces rapid la hibrizi de top, oferte speciale și un interes constant în achiziționarea acestei culturi.

Brandul de ulei Spornic Premium, produs la Fabrica Prutul din Galați încă din anul 2015, este dovada că Prutul sustine și promovează cultura High Oleic și și-a asumat un rol de pionierat în informarea și educarea consumatorului român cu privire la beneficiile uleiului High Oleic în gastronomie și pentru sănătate.

Lansarea Clubului marchează, totodată, aniversarea a 125 de ani de tradiție a Fabricii de ulei Prutul din Galați, aceasta fiind fabrica cu cea mai îndelungată tradiție în producția de ulei vegetal din România (de la 1893).

IMG_1595.1_b


Pentru informații suplimentare:
Mihaela Merlă
PR & Marketing Communication Manager
Prutul SA
mihaela.merla@prutul.ro

Vizualizat: 90 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



Video

Scolile agricole - semnal de alarma!

Scolile agricole - semnal de alarma!

Specialist în cresterea pasarilor de curte si absolvent al unei scoli cu profil agricol - Liceul Tehnologic „Mihail Kogalniceanu” din Miroslava (jud. Iasi) - Leonard Stafie considera ca institutiile de învatamânt cu profil agricol au nevoie de sprijin pentru a redeveni ceea ce erau cândva.

Reporter AgroInfo: Liviu Gordea
Operator imagine: Claudiu Borobei

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga George Stanson, despre condiţia fermierului român Maschio-Gaspardo îşi extinde operaţiunile în afara Europei
Cultura anului 2017

Care credeţi că va fi cea mai rentabilă cultură agricolă în 2017?