Reclama header big full
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Presa Pöttinger Impress

Publicat: 03 februarie 2020 - 09:22
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Una dintre noile opţiuni disponibile la presa Pöttinger Impress este "senzorul de înclinare", care îmbunătăţeşte performanţa maşinii în timpul lucrului în pantă.

Inovaţia este implementată pe modelele Impress F şi V Pro. Sistemul ajustează automat viteza mecanismului hidraulic de înfoliere în funcţie de panta terenului şi eliberează balotul în siguranţă pe unul dintre capete (partea plată a balotului cilindric), ceea ce împiedică rostogolirea acestuia.

Presa Pöttinger Impress_b

Selecţia hidraulică a grupului de cuţite este o altă opţiune nouă pentru modelele Impress Pro. Controlul acestor funcţii se face direct din cabină, iar versiunile viitoare ale acestor prese de balotat pot fi livrate fără un terminal de control pentru tractoarele cu sistem de control Isobus, ceea ce conduce la importante economii. Desigur, alegerea unor terminale de control va fi disponibilă opţional.

Numeroase alte funcţii sunt reglate automat, cum ar fi pick-up-ul şi sistemul de legare şi de înfoliere. În plus, noul rotor de alimentare (în locul rotorului de tocat) şi viteza camerei de balot cu 20% mai mare sporesc şi mai mult capacitatea de lucru a preselor Impress 155V şi 185V pentru materialele uscate (cum sunt paiele şi fânul). Presele pentru baloţi rotunzi Pöttinger Impress 155V şi 185V sunt proiectate pentru dimensiuni ale baloţilor de la 0,8 m până la 1,55 m, respectiv de 0,9-1,85 m.

Eliberarea baloţilor în siguranţă

Sistemul opţional de eliberare a baloţilor înfoliaţi pe unul dintre capete împiedică baloţii să se rostogolească în pantă, aceştia fiind apoi mai uşor de manipulat pentru încărcare şi transport. În acelaşi timp, principalul beneficiu al preluării baloţilor pe unul dintre capetele plate este acela că straturile de folie sunt verticale şi, pe măsură ce presiunea conţinutului creşte, plasticul se extinde, intensificând etanşarea. De asemenea, există mai multe straturi de film pe partea plană a baloţilor, ceea ce asigură o protecţie sporită împotriva intemperiilor.

Integrat în sistemul de înfoliere şi activat de la terminalul de control, noul sistem de eliberare a baloţilor este uşor de cuplat şi de dezactivat.

 

 

Articol publicat în revista Ferma nr. 1/250 (ediţia 1-31 ianuarie 2020)

 

Vizualizat: 927 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten
reclama art afetr lead

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Sistemul de ghidare Trimble GFX-750 testat la Soc. agricola AgroSlavia Cum își gestionează drenarea cei de la Campo d'Oro cu ajutorul sistemelor Trimble de la Vantage
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?