BAyer 1200x150
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Plusvaloare pentru fermierii români cu asigurări “chibzuite” de la Summit Agro

Publicat: 12 aprilie 2021 - 13:02
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Începutul anului 2021 aduce Summit Agro România şi mai aproape de partenerii de afaceri din România, de fermierii români, angajaţii acestora, familiile şi beneficiarii culturilor acestora prin dezvoltarea de noi servicii de consultanţă în asigurarea culturilor, punând accentul pe importanţa gestionării riscurilor în agricultură şi asigurarea culturilor în faţa neprevăzutului: Plusvaloare cu asigurări “chibzuite” de la Summit Agro.

Summit Agro România face astfel încă un pas în adaptarea la nevoile pieţei şi dezvoltare responsabilă, continuandu-şi misiunea de a fi alături de fermierii români cu soluţii complete, integrate, venind în întâmpinarea nevoilor lor cu pachete personalizate, adaptate, chibzuite, prin care oferă consultanţă şi asigurări pentru ferme, fermieri sau lucrători în fermă.

Printre asigurările oferite se evidenţiază cele pentru culturi, animale, pasări, albine, peşti, protejarea angajaţilor, a clădirilor şi utilajelor, dar şi asigurări generale de persoane, de locuinţă, auto, voiaj, sănătate, viaţă, economii etc.

KV-16pe9_b

Reprezentanţii Summit Agro vor oferi astfel consultanţă dedicată în ceea ce priveşte comercializarea şi utilizarea produselor pentru protecţia plantelor, prezentarea potenţialelor riscuri asociate în sfera domeniului agricol şi valorificarea instrumentelor de asigurare a fermelor şi culturilor în gestionarea optimă a riscurilor.

Mai multe detalii puteţi găsi pe site-ul companiei (www.sumi-agro.ro) în secţiunea “Asigurări”.

logo summit 2021_b

Summit Agro România s-a înfiinţat în anul 1997 şi este parte a Sumitomo Corporation, cu sediul central în Japonia. Printre mărcile cele mai cunoscute comercializate în România, sigur recunoaşteţi insecticidele Mospilan 20 SG, Wizard şi Trika Expert, fungicidele Cyflamid 5 EW şi Topsin 70 WDG, erbicidele Click Pro şi Lancelot Super sau Gama BIO Seipro; ce conţine fertilizanti, biostimulanti şi bioinsecticide cum ar fi Shigeki, Kaishi şi NoFly.

Sumitomo Corporation are o istorie care datează încă din 1630, este prezentă în 66 de ţări şi regiuni cu 136 de locaţii şi peste 700 de sucursale, cu un număr de aproximativ 73.000 de angajaţi.
Corporaţia Sumitomo desfăşoară activităţi în diferite industrii: finanţe, asigurări, comerţ, extracţie şi prelucrare a metalelor, transporturi şi sisteme de construcţii, mediu şi infrastructură, media, bunuri şi servicii pentru îmbunătăţirea stilului de viaţă, resurse minerale, energie, produse chimice şi electronice.

Dr.Ing. Patricia Maria Știrbu
Preşedinte Summit Agro România, Bulgaria, Adria şi Republica Moldova


Vizualizat: 572 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?