Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Odată ce am bătut palma suntem toţi o echipă

Publicat: 28 noiembrie 2020 - 16:15
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Pentru că anul acesta cel mai mult ne-au lipsit întâlnirile obişnuite, faţă în faţă, ne-am propus să vă prezentăm, în paginile revistei, povestea din spatele oamenilor.

În spatele activității de vânzări a firmei Himel în România este echipa formată din Liviu Ceclan și Claudiu Negrea. Ei sunt și interfaţa companiei pe piață.

Experiența într-o companie germană de familie


După ce a urmat cursurile Facultăţii de Zootehnie la Cluj-Napoca şi finalizarea studiilor la Universitatea din Hohenheim în Germania, Claudiu Negrea s-a stabilit în regiunea Tübingen și a început să lucreze pentru firma Himel ca director de export, cu responsabilități pentru piețele din Europa de Est.

După 13 ani de activitate în compania germană, Claudiu Negrea nu a uitat Clujul natal şi nici România: "Am dezvoltat în mod deosebit activitatea firmei în zona României, aici sau acolo unde se află patria mamă. Întotdeauna profit şi de numeroasele deplasări în interes de serviciu şi cu fiecare ocazie cu care revin în România îmi face plăcere să îmi descopăr originile şi mă bucur să interacţionez cu clienții și colegii".

Himel este o companie germană de familie care îşi tratează angajaţii şi clienţii ca pe o mare familie extinsă. "Se oferă încredere şi libertate destul de mare, astfel încât fiecare angajat să desfăşoare activități care îi fac efectiv plăcere", ne-a povestit Claudiu Negrea.

_CLAUDIU NEGREA, director export Himel_b

"Pe clienţii noi îi invit să se folosească de rețeaua și de portofoliul de produse şi servicii pe care noi le oferim și să devină parte a clubului nostru. Iar cu partenerii noștri existenți sper să ne revedem cu bine!"CLAUDIU NEGREA, director export Himel

 

Soluți individualizate


Caracterul și valorile lui Claudiu Negrea se suprapun cu cele ale companiei, iar aceasta îi permite să dezvolte şi să extindă cercul de prieteni şi chiar familia. De-a lungul activităţii sale, cele mai importante proiecte au fost dezvoltate în România, Bulgaria sau Slovenia. În acestă din urmă ţară a cunoscut-o şi pe soţia sa, Lidija şi aşa a apărut şi băiatul lor Mark.

În cadrul activităţilor curente, una dintre "plăcerile" lui Claudiu Negrea este găsirea soluţiilor optime pentru ideile de modernizare și cerințele clienţilor: "De multe ori apelăm la portofoliul cu soluții deja gândite și puse în funcțiune. Aceasta este una dintre cheile succesului. Însă, pe lângă experienţa îndelungată a firme, cel mai important factor este modul nostru particular de a interacționa cu clientul pentru găsirea soluţiei individuale care îi aduce cel mai mare beneficiu”, a încheiat Claudiu Negrea.

DATE DE CONTACT

Firma HimelMaschinen GmbH& Co.KG produce instalații și soluții sustenabile pentru dezvoltarea exploatațiilor, înființarea sau modernizarea depozitelor de cereale, FNC-uri cu instalații de peletizare din furaje sau biomasă și sisteme de furajare cu remorci tehnologice.

Detalii puteți obține la tel. +40753.010.750 sau direct pe site-ul companiei himel.de 

 logo HIMEL MASCHINEN

 

 

 

 

 

Vizualizat: 1107 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Tehnologia aplicată la tomate de Florin Pop

Află care este tehnologia folosită pentru cultivarea tomatelor în solar de Florin Pop, în Seleuş, judeţul Arad. Fermierul cultivă cultivă legume pe două hectare (din care 60 de arii solarii) şi de peste 10 ani foloşte programul tehnologic Syngenta pentru protecţia plantelor şi combaterea dăunătorilor.

Reporter: Gheorghe Ghișe

Video: Zsolt Tamássy

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?