BAyer 1200x150
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Noutate absolută la IndAgra - încărcătorul frontal electric Schäffer 23e

Publicat: 30 decembrie 2019 - 02:58
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

La 15 ani de la înfiinţare şi după tot atâtea prezenţe la IndAgra, Farm Tech SRL a devenit o companie care oferă soluţii complete pentru fermele zootehnice şi pentru activităţi de manipulare cereale şi alte materiale.

Încărcătoarele frontale Schäffer, fabricate în Germania, cu o tradiţie de peste 50 de ani, sunt "uneltele" multifuncţionale, 4x4, economice şi eficiente, care nu trebuie să lipsească din nici o fermă modernă.

încărcătorul frontal electric Schäffer 23eClick pe poza pentru galerie!

Încărcătorul 100% electric
Una dintre noutăţile prezentate de Farm Tech la IndAgra a fost încărcătorul frontal electric Schäffer 23e, de 45 CP. "Acest încărcător este total electric, se încarcă în 45 de minute şi are o autonomie de opt ore de lucru. Este o noutate absolută pentru România şi este prezentat în premieră, înainte chiar de Agritechnica (Hanovra).
Desigur, avem şi o gamă completă de încărcătoare articulate telescopice Schäffer - de la cele de mică capacitate, până la cel mai mare încărcător telescopic articulat din lume, de 160 CP, care are şi cea mai mare cupă (în volum)", a precizat Diya Shoucair, administrator Farm Tech.
Încărcătorul Schäffer 23e are un motor electric de 21 kW, sistem hidraulic de 9,7 kW, transmisie electrică 4x4 cu arbore cardanic, o masă de 2300 kg şi atinge viteza maximă de 20 km/oră în modul eco. Lungimea utilajului, inclusiv cupa standard, este de 3,88 m, lăţimea totală la roţi (în funcţie de echipare/anvelope) măsoară 1,02-1,57 m, înălţimea cu acoperişul de protecţie ajunge la 2,215 m şi raza de întoarcere minimă este de 0,835 m.
Performanţele de lucru sunt impresionante pentru dimensiunile sale: 2,88 m înălţime de ridicare şi 1700 kg capacitate maximă de ridicare. Încărcătorul Schäffer 23e poate fi echipat standard cu cupă sau cu diverse alte accesorii: cleşte pentru baloţi, burghiu pentru săpat gropi, perie pentru curăţat, cositoare, miniexcavator etc. Dimensiunile reduse şi motorizarea electrică îl recomandă pentru operaţii în spaţii mici şi în incinte unde motoarele diesel nu sunt permise.
Între utilajele prezentate de Farm Tech, am remarcat şi tocătorile Tehnos pentru resturi vegetale (fabricate în Slovenia), fiabile şi la un preţ acceptabil, precum şi lama de îndreptat suprafeţe de la Montefiori, care lucrează prin GPS, cu reglarea automată a cotei şi care nivelează terenul.

Diya Shoucair_b
Diya Shoucair: "Ne-am specializat şi livrăm un pachet complet de utilaje pentru zootehnie şi pentru manipulare cereale. Reprezentăm şapte branduri: Schäffer, Strautmann, Teagle, Göweil, Garant Kotte, Chioda Daniele şi SIP, iar de anul acesta am introdus două branduri noi: Tehnos - tocători de resturi vegetale - şi Montefiori (Italia), cu lame pentru îndreptat terenul".

TEAGLE - CEL MAI RAPID TOCĂTOR DE PAIE DIN LUME
Tot pentru fermele zootehnice, de la compania Teagle, Farm Tech a prezentat la IndAgra două noi tocători de paie (baloţi). Echipamentul Teagle C12 - cel mai rapid din lume - "este ca o «uzină» de tocat paie; ajunge până la o capaciate maximă de 20 tone de paie/oră, în funcţie de calitatea baloţilor şi de tipul de paie. Iar Teagle 404 Turbo Mill se remarcă prin aceea că are o suflantă prin care poate să împrăştie paiele tocate direct în hală. Practic, toacă şi în acelaşi timp distribuie aşternutul în halele de păsări. Astfel se reduce cantitatea de praf, se scurtează timpul de lucru, cu oameni mai puţini şi, cel mai important, calitatea aşternutului face ca şi calitatea producţiei avicole să fie la cele mai înalte standarde, reducând problemele la picioare - pododermatitele. Asta înseamnă profitablitate pură la client. După primele 3-4 serii (de pui), investiţia în acest utilaj se poate amortiza", ne-a declarat Diya Shoucair.

Articol publicat în revista Ferma nr. 20/247 (ediţia 15-30 noiembrie 2019)

 

Vizualizat: 890 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?