Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Noul Trimble GFX 750 - simplu şi intuitiv

Publicat: 03 aprilie 2018 - 08:35
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

La expoziţia internaţională Agritechnica 2017, Trimble a lansat noul sistem de ghidare GFX-750™ care permite fermierilor să implementeze mai uşor soluţiile oferite de practicarea agriculturii de precizie în orice sezon, indiferent de producătorul vehiculului, de modelul sau de anul producţiei.

Ce este interesant la noul GFX-750?
• Modulul de ghidare NAV-900, care însoţeşte monitorul GFX-750, este cel mai avansat receptor GNSS pe care Trimble l-a creat până în prezent, construit pentru o durată de funcţionare maximă şi pentru a oferi o gamă largă de opţiuni de acurateţe, de la precizie de bază, la precizie ridicată.
• Instalare simplă. Cu un proces de instalare mult simplificat, GFX-750 şi modulul de ghidare NAV-900 au fost special concepute pentru a menţine ordonat spaţiul din cabină, precum şi pentru un transfer rapid între maşinile din fermă.

Noul Trimble GFX 750_b
• Compatibilitate ISOBUS. Sistemul GFX-750 funcţionează pe toate mărcile de vehicule agricole împreună cu majoritatea mărcilor de utilaje cu opţiune ISOBUS. Funcţia Task Controller (Control Lucrare), pentru controlul automat al dozei aplicate şi al secţiunilor, este complet integrată şi simplu de utilizat de pe ecranul de lucru.
• Conectivitate îmbunătăţită. Trimble GFX 750 este monitorul cu cele mai multe opţiuni de conectivitate, fiind dotat cu Wi-Fi, Bluetooth, CAN şi, pentru prima dată, BroadR-Reach®.
• Gnss extins. Noul modul de ghidare este dotat cu cel mai puternic receptor GNSS de la Trimble, care urmăreşte sateliţi din mai multe constelaţii, ducând la performanţe superioare în medii dificile.
• Sistemul de operare Android permite personalizarea monitorului în funcţie de stilul de lucru.

Noul Trimble GFX 750_b

GFX-750 se pretează la orice lucrare din fermă:
• Pentru lucrări de fertilizare şi erbicidare cu ghidare manuală se evită suprapunerile şi se substituie cu succes jalonierea.
• La lucrările care necesită precizie, alături de ghidarea automată (autopilot), este potrivit pentru: semănatul culturilor prăşitoare şi de păioase, prăşirea mecanică, pregătirea solului, fertilizarea şi erbicidarea, inclusiv cu aplicare variabilă.
• La măsurarea terenurilor pentru APIA, cu NAV 900 şi funcţia control înclinare activată beneficiem de măsurători precise ale terenurilor, chiar şi în zonele deluroase.
Mai multe detalii despre monitorul GFX-750 puteţi găsi pe site-ul distribuitorului Vantage: www.vantage-ro.com

Text şi foto: VANTAGE

Un articol publicat în revista Ferma nr. 5/210 (ediţia 15-31 martie 2018)

 

Vizualizat: 766 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?