Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

NOU în oferta LEMKEN - distribuitoarele de îngrăşăminte SULKY

Publicat: 26 octombrie 2019 - 21:22
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Din noiembrie, LEMKEN îşi va extinde portofoliul de produse şi va oferi distribuitoare de îngrăşăminte SULKY în design propriu - albastrul specific Lemken. Nicola Lemken, proprietar şi membru al consiliului de administraţie Lemken, şi Julien Burel, preşedintele firmei Sulky, au anunţat un parteneriat comercial între companiile lor chiar înainte de Agritechnica 2019.

 

Gama de produse va cuprinde trei serii de distribuitoare de îngrăşăminte, cu un total de cinci modele, pe care dealerii Lemken le vor distribui în Germania, Austria, Elveţia, Olanda, Belgia, Luxemburg, Irlanda, Marea Britanie şi Polonia.

Distribuitoarele de îngrăşăminte SULKYClick pe poza pentru galerie!

Cooperare de succes cu SULKY
În "albastru" vor fi comercializate seriile de distribuitoare de îngrăşăminte Spica, Tauri şi Polaris, care au buncăre cu un volum de la 900 până la 4.000 de litri şi o gamă largă de opţiuni de control, de la versiunea de bază şi până la sistemul ISOBUS. Noile distribuitoare de îngrăşăminte îndeplinesc cele mai noi cerinţe privind economia şi precizia în aplicare. Opţiunile de setare confortabile garantează că îngrăşământul este aplicat precis şi economic.
Astfel, noile distribuitoare de îngrăşăminte Lemken sunt echipamente de înaltă calitate, care completează în mod optim portofoliul existent al companiei în ceea ce priveşte lucrările de fertilizare, însămânţare şi protecţia culturilor.
Cooperarea dintre Lemken şi Sulky vizează atât un parteneriat puternic, cât şi numeroase alte avantaje. Lemken are posibilitatea să îşi crească semnificativ relevanţa pe piaţă cu această nouă gamă de produse, iar Sulky utilizează la capacitate maximă instalaţiile sale de producţie. Aceştia sunt factori importanţi pentru ambele companii, dacă vor să rămână puternice şi independente, oferind totodată valoare adăugată dealerilor lor şi fermierilor profesionişti.
Sulky, o afacere de familie ca şi Lemken, are aceleaşi valori şi obiective ca şi producătorul german. Ambele companii se concentrează pe dezvoltarea de tehnologii inovatoare, puternic aliniate la nevoile actuale ale fermierilor. „Suntem foarte fericiţi de această cooperare şi suntem convinşi că aceasta ne va permite să ne sprijinim şi mai bine clienţii. Procesele armonizate în mod optim, de la cultivarea fructelor până la fertilizare, aduc beneficii economice şi agricole clare. Mai mult, fermierii se pot baza oricând pe serviciile complete şi extraordinare ale Lemken", a declarat Nicola Lemken.
Cele două companii consideră parteneriatul ca o situaţie "win-win", cu beneficii bilaterale. Parteneriatul comercial dintre cele două întreprinderi de familie va deveni efectiv începând cu luna noiembrie şi ne aşteptăm să vedem primele distribuitoare de îngrăşăminte, versiunea Lemken, la Agritechnica (Hanovra, 10-16 noiembrie a.c.).

 

DOUĂ AFACERI DE FAMILIE
LEMKEN, specialist în agricultura profesională, cu vânzări anuale de 380 milioane de euro şi cu peste 1.600 de angajaţi, este unul dintre principalii furnizori europeni de utilaje agricole pentru prelucrarea solului, semănat şi protecţia plantelor. Înfiinţată în 1780, această afacere de familie produce acum utilaje agricole de înaltă performanţă şi calitate în Germania, la sediul central din Alpen şi la unitatea de producţie din Haren, precum şi în Nagpur (India).
SULKY-Burel are 250 de angajaţi şi este specializată în dezvoltarea, fabricarea şi vânzarea tehnologiei agricole în segmentele de prelucrarea solului, semănat şi fertilizare. SULKY a fost înfiinţată în 1936 şi are sediul central în Chateaubourg (Franţa). Sulky este, de asemenea, o afacere de familie.

 

Articol publicat în revista Ferma nr. 16/243 (ediţia 15-30 septembrie 2019)

Vizualizat: 346 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?