Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

NHR îşi consolidează prezenţa în Moldova

Publicat: 15 mai 2018 - 06:39
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

„Aprilie este promisiunea pe care mai este obligat să o onoreze”, spune un proverb popular românesc. Pentru NHR Agropartners, promisiunile s-au împlinit chiar mai repede, pentru că la mijlocul lunii trecute au fost inaugurate noile sedii din judeţele Botoşani şi Bacău. 

Chiar dacă ambele locaţii figurau de ceva vreme ca puncte de lucru NHR, abia de acum ele vor avea statut de filiale. Anterior, sediul de la Iaşi deservea practic toată zona de nord a Moldovei. De acum, însă, filiala de la Botoşani va gestiona interacţiunea cu fermierii din judeţele Botoşani şi Suceava, iar filiala din Bacău va centraliza operaţiunile de lucru din judeţele Bacău şi Neamţ. Amplasate, una în localitatea Zăiceşti, la 10 kilometri de Botoşani, pe drumul ce duce spre Hârlău, iar cealaltă la nord de municipiul Bacău, în raza comunei Bogdan Vodă - acestea întrunesc în cele mai mici detalii standardele impuse de NHR Agropartners tuturor filialelor sale din ţară, atât în ceea ce priveşte spaţiul de expunere şi de comercializare a utilajelor agricole, cât şi cel destinat activităţilor post-vânzare (asistenţă tehnică, operaţiuni service şi piese de schimb).

NHR îşi consolidează prezenţa în Moldova_b
„Moldova este o regiune cu potenţial, în plină dezvoltare, iar noi ne dorim să fim cât mai aproape de fermieri. Avem deja un număr important de clienţi în această zonă şi sperăm să ne diversificăm activitatea. Cele două filiale pe care le-am inaugurat recent sunt dovada faptului că ne-am asumat deja acest lucru. Am redus timpii de intervenţie şi implicit costurile legate de service, ceea ce este atât în beneficiul fermierilor, cât şi al nostru”, ne-a declarat Florin Neacşu, director general adjunct al companiei care reprezintă imaginea în România a unor mărci precum Deutz-Fahr, JCB, Hardi, Pöttinger, Bogballe, Sfoggia şi Gregoire.

Toate categoriile de clienţi
Nordul Moldovei este o zonă eterogenă din punct de vedere al activităţii agricole, cu exploataţii de mari dimensiuni, dar şi cu ferme mici. „Am vândut aici şi tractoare de 50 de cai putere dar şi de 350 CP, combine cu cinci sau şase scuturători, chiar şi combine de putere mare, de 400 CP. Avem clienţi din toate categoriile, inclusiv zootehnişti. Cu utilajele şi echipamentele pe care le avem în portofoliu acoperim cam toate cerinţele zonei”, ne-a asigurat Florin Neacşu.
Undeva în vară ar urma să fie dat în folosinţă şi noul sediu din Giurgiu. Este practic o relocare, pentru că filiala exista de mult acolo. S-a construit de la zero un spaţiu modern, cu toate facilităţile, pe un teren închiriat pe o perioadă lungă de timp.

 NHR îşi consolidează prezenÅ£a în Moldova_b

TRACTORUL DEUTZ-FAHR EDIŢIE SPECIALĂ PENTRU ROMÂNIA
Pentru a marca Centenarul Marii Uniri, într-un loc cu o puternică semnificaţie pentru istoria poporului nostru, reprezentanţii NHR au adus în Moldova şi tractorul Deutz-Fahr special creat pentru piaţa românească, ce va fi comercializat în serie limitată şi numai anul acesta. Este vorba de modelul 6165 PowerShift vopsit într-o culoare cupru-metalizat şi cu steagul României imprimat pe caroserie. Echipat cu ridicător frontal şi cu mai multe lumini LED decât versiunea standard, acesta a fost creat în număr de numai 60 de unităţi. Primul tractor a fost vândut prin filiala de la Călăraşi, fiind achiziţionat de un fermier din Lehliu, care a dorit să-i facă un cadou de 8 martie soţiei sale. Acest tractor Ediţie Specială este fabricat în Germania, în cea mai modernă fabrică de tractoare din Europa, şi are garanţie de 3 ani sau de 3.000 ore!

 

Un articol publicat în revista Ferma nr. 8/213 (ediţia 1-14 mai 2018)

Vizualizat: 886 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?