Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

New Holland face o mutare importantă

Publicat: 02 aprilie 2020 - 16:05
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Unitatea de producţie a CNH Industrial de la Zedelgem (Belgia) va fi în curând singura din lume în care vor fi fabricate combinele cu rotor dublu CR Revelation.

Combina CR Revelation, “nava amiral” a New Holland, este fabricată în prezent în Grand Island (Nebraska, SUA), dar până la sfârşitul acestui an, producţia din America de Nord va fi integrată în linia de asamblare existentă în Belgia.

Această mutare face parte din strategia anunţată recent de Hubertus Mühlhäuser, CEO-ul CNH Industrial, pentru optimizarea şi simplificarea proceselor de producţie ale companiei. Încă nu există informaţii despre câte unităţi vor fi fabricate în fiecare an sau câte locuri de muncă suplimentare vor fi create.

La Zedelgem sunt produse în prezent circa 2.300 unităţi/an: combinele mari din seria CX, maşini de recoltat furaje autopropulsate şi presele pentru baloţi dreptunghiulari BigBaler. Combinele cu rotor Case IH vor fi realizate în continuare la uzina din Nebraska, iar spaţiul disponibilizat va fi folosit pentru asamblarea altor maşini fabricate în acea uzină. Combinele New Holland mici din seria CR vor fi produse în continuare în uzina CNH Industrial din Sorocaba (Brazilia).

New Holland face o mutare importantă_b

Rezultate financiare realiste

CNH Industrial, compania-mamă a Case IH, New Holland şi Steyr, a raportat că vânzările sale de echipamente agricole au scăzut cu peste 700 milioane de dolari anul trecut, ajungând la aproximativ 11 miliarde de dolari. Scăderea cu 6,2% (faţă de 11,6 mld în 2018) a fost determinată în principal de vânzările mai mici în America de Nord, dar şi în restul pieţei mondiale, însoţite de diminuarea stocurilor la dealeri în a doua jumătate a anului. Acest lucru a fost parţial compensat de menţinerea preţurilor în toate regiunile şi de activitatea susţinută post-vânzare.
Având în vedere volumele mai slabe ale industriei şi cererea incertă, Hubertus Mühlhäuser consideră că societatea a furnizat rezultate credibile pe tot parcursul anului. Pe toate segmentele CNH Industrial, volatilitatea pieţei şi condiţiile provocatoare au persistat şi în trimestrul IV şi au fost compensate favorabil de noile produse lansate pe parcursul anului 2019.

Divizia agricolă a contribuit cu cea mai mare pondere la veniturile consolidate totale ale CNH Industrial, în valoare de 28,1 miliarde dolari în 2019, alături de divizia de vehicule comerciale şi speciale (10,4 mil. dolari), vagoane electrice (4,1 mld dolari) şi construcţii (2,7 mld dolari).

 

Articol publicat în revista Ferma nr. 3/252 (ediţia 15-29 februarie 2020)

Vizualizat: 427 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie

V-ați asigurat culturile? Daunele au fost nelipsite pe plantațiile de viță de vie portaltoi în județul Timiș! 
Branislav Giurici ne recomandă Agra Asigurări! Contactează-i! https://www.agraasigurari.ro/

Reporter: Liviu Gordea
Imagine: Zsolt Tamássy

Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta AGRO EDMA, 2.500 ha: La discuit și fertilizat cu Massey Ferguson 8740S DYNA-VT şi 7726S DYNA 6 Trei lucrări dintr-o singură trecere cu discul Discordon DXRV II
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?