Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

New Holland Agriculture celebrează 125 de ani de istorie

Publicat: 19 iunie 2020 - 15:30
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

New Holland Agriculture împlinește 125 de ani: peste un secol de angajament față de cinci generații de agricultori de pe întregul mapamond, pentru a le ușura viața și pentru ca activitățile agricole să fie mai eficiente și sustenabile.

Torino, Italia, 15 iunie 2020

125 ani New Holland logoValorile și viziunea fondatorilor New Holland se află și acum în centrul mărcii, care sărbătorește 125 de ani alături de agricultori, oferindu-le acestora suportul necesar în orice moment, investind și inovând în permanență pentru a oferi produse, tehnologii și servicii pentru o agricultură eficientă, sustenabilă și profitabilă.

Carlo Lambro, Președintele New Holland Agriculture, a declarat: ”New Holland are o tradiție bogată care a început într-un mic oraș din Pennsylvania și a crescut până a devenit o marcă globală prezentă în 170 de țări. Este o istorie marcată de inovații importante care au schimbat agricultura. Reunește moștenirea unică a unor mărci precum Ford, Fiat, Braud și Claeys. Mai presus de toate, este o istorie creată de oameni: de clienții noștri, de distribuitorii noștri, de angajații noștri, zi de zi, an de an. Împreună înfruntăm multe provocări ale sectorului agricol, ajutând fermele să își desfășoare activitatea într-o manieră eficientă și profitabilă și să obțină cele mai bune rezultate în activitatea lor.”

NH Carlo_Lambro_b

New Holland este alături de fermieri în fiecare sezon, în momentele bune, dar și în momentele mai grele: ”Trăim situații extraordinare care schimbă modul în care trăim și lucrăm într-o manieră pe care nu ne-am fi închipuit-o niciodată”, a adăugat Carlo Lambro.

”Această situație a evidențiat rolul vital al agriculturii, aducând în atenția publicului importanța agricultorilor. Sectorul agricol a reacționat puternic la criză, reușind să asigure aprovizionarea cu alimente, fără întrerupere, în fața unor provocări ieșite din comun. New Holland a rămas și rămâne întotdeauna alături de fermieri, oferind tot suportul necesar. Noi continuăm să investim în viitor profitând la maxim de posibilitățile oferite de noile tehnologii, conectivitate, automatizare și de combustibilii alternativi - lucrând împreună pentru o agricultură sustenabilă. Acum, la sărbătorirea a 125 de ani, privim viitorul cu încredere.”

 

Istoria New Holland: o tradiție a inovației

 

New Holland a fost fondată de pionieri autentici ai agriculturii a căror moștenire supraviețuiește în valorile ce ghidează marca în prezent.

Fondatorii New Holland_b

 

  • Abe Zimmerman, care a înțeles importanța satisfacerii exigențelor clienților prin intermediul unor soluții simple și a unor servicii de asistență de încredere și al cărui mic atelier, înființat la New Holland în Pennsylvania în anul 1895, va deveni într-o zi o marcă de nivel mondial;
  • Henry Ford, care avea obiectivul ambițios de a face astfel încât inovația și mecanizarea să fie accesibile tuturor și care în anul 1917 a produs primul tractor de serie din lume;
  • Giovanni Agnelli, care și-a dat seama că o soluție dezvoltată pentru o anumită nevoie locală poate fi extinsă, oferind agricultorilor din întreaga lume o alternativă inteligentă prin intermediul utilajelor inovatoare și ușor de utilizat, lansează în anul 1918 primul său tractor Fiat;
  • Leo Claeys, care și-a dedicat cunoștințele de specialitate pentru a simplifica viața fermierilor, introducând, în anul 1952, în Europa, prima combină autopropulsată. Astăzi, la distanță de 125 de ani, New Holland rămâne o marcă de încredere, deschisă și inovatoare și un partener de încredere pentru agricultorii din întreaga lume.

 125 de inovare new holland_b


New Holland în prezent: partenerul fermierului în fiecare sezon

 

În prezent, New Holland rămâne alături de clienții săi, construind relații strânse și de durată, lucrând împreună pentru succesul acestora. Distribuitorii săi specializați garantează fiabilitate și un răspuns prompt și eficient. Cu aproximativ 2.000 distribuitori și 5.000 puncte de contact la nivel global, New Holland este întotdeauna la îndemâna tuturor fermierilor, pregătită să ofere cea mai vastă ofertă de produse din lume și soluțiile de care aceștia au nevoie.

New Holland tractoare_b

Ajută clienții săi să lucreze în mod eficient și profitabil cu soluții lider în domeniu, axate pe inovație, sustenabilitate și o eficiență excepțională a costurilor, ca răspuns la actualele tendințe macro ale agriculturii – digitalizare și conectivitate, automatizare, sisteme alternative de propulsie.

De asemenea, este una dintre cele mai active mărci în implementarea soluțiilor de agricultură de precizie PLMTM și lucrează pentru un viitor în care agricultorii vor putea gestiona activitățile lor în mod simplu, proactiv, convenabil și transformând ferma într-un ecosistem conectat și inteligent.

New Holland Braud_b

New Holland a deschis drumul către agricultura sustenabilă și către combustibilii alternativi prin intermediul strategiei sale Clean Energy Leader, care a condus la dezvoltarea prototipului tractorului Methane Power, închizând astfel circuitul economiei circulare cu un tractor alimentat cu metan sau biometan, ce pot fi produse chiar de fermă. În următorii ani, marca va continua să ghideze tranziția agriculturii către combustibilii regenerabili, continuând proiectul său referitor la metan, proiect care rămâne în centrul angajamentului New Holland privind sustenabilitatea.

Vizualizat: 1082 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?