Concurs Ferma
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Mulmix în cifre

Publicat: 27 martie 2017 - 01:32
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

• 50 de ani de activitate şi 2000 de clienţi

Timp de o jumătate de secol de la înfiinţare, compania Mulmix a activat în peste 70 de ţări din întreaga lume.

MulmixClick pe poza pentru galerie!

În toată această perioadă, compania Mulmix a îndeplinit - prin servicii de proiectare, producţie, instalare şi asistenţă post-vânzare - cerinţele a două mii de companii care au cumpărat instalaţii complete, cu o capacitate totală de stocare a cerealelor de peste 4.500.000 de tone. Compania a produs mai mult de 8.000 de transportoare cu lanţ şi peste 3.000 de elevatoare cu cupe, cu capacităţi ce variază de la 35 la 1.000 de tone pe oră.

Investiţii noi în producţie şi în cercetare
Firma Mulmix a investit aproximativ 6 milioane de euro în noi utilaje de prelucrarea bobinelor de fier, asigurându-se astfel calitatea materiei prime şi a trasabilităţii în cadrul lanţului de aprovizionare.
O mare atenţie este acordată Departamentului de Cercetare şi Dezvoltare, care se ocupă de proiectarea soluţiilor tehnice de avangardă, atât în căutarea materialelor noi, din ce în ce mai performante, cât şi în dezvoltarea noilor sisteme de transport cereale şi seminţe oleaginoase, cu o eficienţă sporită din punct de vedere al capacităţilor, consumului, uzurii, întreţinerii şi al economiei de energie.
Mulmix se uită la trecutul său cu mândrie, dar este orientată spre viitor, pentru a fi în măsură să propună proiecte şi mai importante şi mai inovatoare.

Articol oferit de Mulmix

 

Articol publicat in revista Ferma nr. 5 (188) din 15-31 martie 2017

Vizualizat: 226 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Reclama header after big part 3 pages

Video

Hibridul SY Experto - producţie record

Hibridul SY Experto - producţie record

Chiar dacă anul agricol nu a fost unul uşor, Cosmin Micu a obţinut o producţie medie de 4375kg/ha la floarea soarelui de pe cele 75ha cultivate cu hibridul SY Experto de la Syngenta. Hibridul high-oleic SY Experto se remarcă printr-o toleranță foarte bună la mană, rezistenţă la frânge şi 87% conţinut de acid oleic.

 

Interviu cu Cosmin Micu, fermier

Procereal Agrosan, loc. Mănăştur, jud. Arad.

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Noutăţi Väderstad la Agritechnica 2019 Tehnică agricolă pentru profesionişti 2020 - Protecţia plantelor
START Campanie de primăvară. Tu ce alegi?

Iarnă fără zăpadă sau ploi, secetă pedologică... vremea nu e deloc prietenoasă. Cum staţi cu lucrările specifice campaniei de primăvară pregătirea terenului/semănat? Ce hibrizi alegeţi? Vă rog, scrieţi în comentariu ce sămânţă cumpăraţi, de la cine şi judeţul în care lucraţi terenul!