Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Monitorizarea inteligentă a fermei

Publicat: 18 martie 2019 - 17:06
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Agro Precizie lansează serviciul de monitorizare inteligentă a culturilor agricole pe baza imaginilor preluate de la drone de ultimă generaţie. Noul serviciu va fi lansat în această primăvară şi va contribui la dezvoltarea şi managementul fermelor agricole din România la standarde europene.

Pachetele oferite vor include servicii precum: determinarea gradului de compromitere a culturii la momentul reluării vegetaţiei, stabilirea nivelului de îmburuienare a culturii, evaluarea densităţii plantelor, dar şi planuri precum cele de distribuire a inputurilor şi planuri cartografice.

Agro Precizie vine în ajutorul fermierilor astfel încât aceştia să lucreze cât mai eficient, prin maximizarea productivităţii şi optimizarea costurilor, dar şi de a lua decizii rapide asupra culturilor agricole calamitate în urma fenomenelor meteo extreme sau a atacului dăunătorilor. Astfel, firma noastră oferă un pachet complet de produse şi servicii Smart Farming, precum echipamente GPS de ghidare şi autoghidare marca Raven Precision din SUA, fiind unic distribuitor pentru România, programe de gestiune şi management al fermei, programe pentru gestionarea contractelor de arendă şi staţii meteo.

 agro-precizie_b_b

Avantajele fermierilor ce apelează la instrumentele moderne de monitorizare a culturilor agricole sunt următoarele: optimizarea resurselor prin reducerea consumului de apă, a fertilizanţilor şi a pesticidelor, reducerea timpului de decizie, fertilizarea eficientă, menţinerea durabilităţii sistemelor agricole şi creşterea profitului prin obţinerea de producţii mari şi de calitate. Pentru a obţine costuri cât mai mici de producţie, se recomandă utilizarea unui sistem managerial complex în vederea menţinerii controlului asupra variabilelor în exploatările agricole.

Pentru detalii şi oferte personalizate, ne puteţi vizita pe pagina noastră web: www.agroprecizie.ro.

 

Vizualizat: 1069 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!

Parcul ideal pentru o fermă zootehnică! Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune! "Primele utilaje au fost cumpărate de la Tehnodiesel SRL prin buyback şi credit furnizor, în 2016. „Pentru ferma Red Angus am găsit o finanţare directă prin Tehnodiesel, care este foarte convenabilă. Am apelat şi la buyback şi am cumpărat utilaje noi, cu finanţare pe 3 ani, în rate eşalonate, negociate.” - Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

"Tractorul Massey Ferguson din seria 3000 este un tractor de fermă, cel din seria 5000 este pentru tot ce înseamnă recoltarea şi prelucrarea fânului şi pentru lucrări uşoare de câmp semănat, erbicidat, iar cel din seria 6000 este pentru lucrările grele de câmp arat, lucrări cu discul, scarificat, balotat cu balotiera mare şi pentru transport cu remorcile mari, de 18 tone. Pentru o fermă zootehnică, este parcul ideal de tractoare."- Péter Tamás Nagy, administrator Black Angus Farm, jud. Mureș.

Încărcătoarele Weidemann mari sunt folosite pentru tot ce înseamnă lucrul pe câmp şi muncă grea pe platforma zootehnică și în afara ei - încărcat, descărcat, stivuit baloți în fânare, încărcat bălegar pentru fertilizarea suprafețelor agricole, inclusiv împins zăpada de pe platformă. „Acum doi ani am avut zăpadă de aproape doi metri, viscolită, nu ne descurcam fără încărcătoarele Weidemann. Încărcătorul Weidemann T 5522 este mai stabil, iar modelul 3080 LPT telescopic este articulat la mijloc și este mai flexibil.

Soluția Syngenta la antracnoza, boală care afectează cultura de pepene verde Delfini la Sulina, Delta Dunării În vizită la văcuţele melomane de la Doaga
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?