Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

MEWI la AgriPlanta 2018

Publicat: 14 iunie 2018 - 10:23
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

În fiecare an, pe câmpul de la Fundulea se adună toată suflarea tehnologiei agricole de pe piaţa românească. Agriplanta este un târg cu viaţă şi culoare. Un târg prin „venele” căruia curge originalitate şi mult entuziasm. Şi astfel, un târg de la care nu putem să lipsim, pentru că, în portofoliul nostru, pe care îl considerăm cel mai complet din România, există multe produse care poartă în „ADN-ul” lor inovaţie şi sunt create din pasiune pentru agricultură.

 

Aşadar, cu ce vine MEWI la AgriPlanta 2018? Cu multe echipamente destinate fermelor care îşi doresc performanţa, indiferent de mărimea lor.

MEWI la AgriPlanta 2018Click pe poza pentru galerie!

Maşini agricole de top, pentru fermieri de top
Fendt 1050 Vario. #FENDTtasticul 1050 este un tractor cu nu mai puţin de 517 CP, cu cea mai nouă versiune a CVT - VarioDrive, cu motor turbo de 6 cilindri şi capacitate de 12,4 l, precum şi cu sistem Fendt Grip Assistant, pregătire VarioGuide, sistemul de ghidare prin GPS etc.
Fendt 1165 MT este un şenilat verde-Fendt, cu maxim 646 CP (!!!), dezvoltaţi de motorul AGCO Power în 12 cilindri şi capacitate de 16,8 l. Sistemul de rulare cu şenile „Agriculture Extreme” (de 30” - 765 mm), pompa hidraulică 224 l/min, dar şi confortul oferit de întreaga construcţie a cabinei, toate sunt elemente care fac din acest tractor şenilat un aliat de încredere pe solurile dificil de lucrat.
Valtra T 254 Active - tractorul cu transmisie powershift robotizată, nefiind necesare manete mecanice pentru schimbarea celor 30 & 30 trepte. Tractorul are motor AGCO Power, turbo, 6 cilindri, capacitate 7,40 l, dezvoltă o putere de 235 CP şi are tracţiune integrală.
La standul nostru vor mai fi prezente tractoare Fendt din aproape fiecare serie (Fendt 313 Vario, Fendt 724 Vario, Fendt 828 Vario, Fendt 939 Vario) şi un Valtra N 124 H.
Pe câmpul de la Fundulea veţi găsi extremele producătorului Fendt: modelul 5225 E, o combină destinată (şi) fermelor mici şi mijlocii (având bătător de 600 mm x 1340 mm cu 8 şine de batere, 5 scuturători, buncăr boabe de 6500 l şi un debit de descărcare de 85 l/sec; motorul AGCO Power dezvoltă o putere de 218 CP) şi modelul 9490 X, cu sistem de batere cu 3 tobe HyPerforma, 496 CP şi heder PowerFlow de 9,20 m.
De la producătorul german Horsch vor fi prezente Horsch Tiger 3 MT, cultivatorul ce pătrunde în sol până la 35 cm; semănătoarea Horsch Pronto 9 NT, lansată la Agritechnica 2017, de 9 m lăţime şi cu brăzdarul dublu-disc TurboDisc, dar şi discuri ondulate pe spate şi distanţa dintre rânduri de 20 cm; Horsch Avatar 6.16 SD cu brăzdar SingleDisc şi 6 m lăţime de lucru.
Tot la capitolul semănători, de la producătorul italian Mascar recomandarea MEWI este maşina Maxi-5 8 F.
La toate acestea, adăugaţi maşina de erbicidat autopropulsată Fendt RG 635, distribuitorul de îngrăşăminte Rauch Axis-M 30.2 Q, semănătoarea Horsch Pronto 6 DC PPF, remorca autodescărcătoare Horsch Titan 34 UW şi încărcătoarele telescopice Merlo (TF 35.7-115 şi MF 40.7 CS).

Text şi foto: www.mewi.ro

 

ÎN DEMONSTRAŢII PRACTICE
Pentru secţiunile demo ale târgului - „Tehnologii inovative pentru prelucrarea solului” şi „Maşini de erbicidat în acţiune” - prezentăm utilaje Horsch nou lansate pe piaţă, la Agritechnica 2017:
• Fendt 724 Vario va tracta aparatul de erbicidat Horsch Leeb 4 LT.
• Cultivatorul Terrano 4.4 GX, pus în valoare de Fendt 939 Vario ă.
• Horsch Joker 8 RT M 14 RP - un disc scurt cu lăţime de lucru de 5,75 m şi cadru rabatabil hidraulic - va fi ataşat unui Fendt 939 Vario ProfiPlus.
• Noua semănătoare Horsch Serto 10 SC, cu lăţime de 10 m - un model inspirat de cel mai cunoscut produs Horsch, semănătoarea de păioase Proto DC, şi „reinventat” pentru a putea termina repede însămânţatul, în condiţiile în care timpii optimi pentru acesta sunt tot mai scurţi - va fi „condusă” de un Fendt 1038 Vario, un alt tractor din seria 1000 a producătorului german.

Un articol publicat în revista Ferma nr. 9/214 (ediţia 15-31 mai 2018)

Vizualizat: 848 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj

Cum a fost trecerea de la U 650 la tractorul Massey Ferguson? „Ca de la Logan la Merţan. Cum să le compari? Cu U 650 lucrai 3 ha într-o zi şi consumai un rezervor de 90 litri. Făceam arătura roată în jurul parcelei şi ieşeau nişte şanţuri la mijloc. Cu tractorul Massey Ferguson şi cu plugul reversibil e altă viaţă. Calitatea lucrării, timpul de lucru, costurile cu combustibilul nu se compară” Mirela Popa, din Cerăt, judeţul Dolj.

Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă KRONE - expertul în furaje verzi! Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?