Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Massey Ferguson 7726 S - eficienţă şi fiabilitate în stare pură

Publicat: 26 octombrie 2019 - 15:23
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

MF 7726 S reprezintă vârful gamei MF 7700 S şi este tractorul perfect pentru profesionişti. Puterea este asigurată de un motor AGCO Power cu 6 cilindri şi o capacitate de 7,4 litri, care dezvoltă 255 CP. Sistemul de gestionare a puterii motorului (EPM) oferă o creştere de 25 CP, în cazul lucrărilor care necesită priză de putere şi în cazul operaţiunilor de transport. Modelul de top generează astfel o putere maximă de 280 CP şi poate fi echipat cu transmisia complet automată Dyna-6 sau cu transmisia continuu variabilă Dyna-VT.

Massey Ferguson 7726 S îndeplineşte cele mai exigente cerinţe ale normei de poluare Tier 4 final cu tehnologie care nu necesită întreţinere, proiectată pentru întreaga durată de viaţă a tractorului. Astfel, vizibilitatea excelentă nu este afectată.
Sistemul All-in-One, premiat, dispune de un catalizator de oxidare diesel (DOC) şi de tehnologia de reducere catalitică selectivă (SCR), combinate în aceeaşi unitate. Regenerarea automată şi pasivă, care nu consumă carburant suplimentar, permite utilajelor Massey Ferguson să obţină valori foarte bune ale consumului de carburant pentru clasa din care fac parte.

Massey Ferguson 7726 S_b

Operarea economică asigură costuri mici de exploatare
Datorită intervalelor de întreţinere de 600 de ore, cheltuielile sunt reduse semnificativ. Consumul mai mic de carburant, întreţinerea simplă şi nivelul ridicat de eficienţă reduc costurile operaţionale şi scot în evidenţă utilajul MF 7726 S. „În utilajul MF 7726 S sunt integrate numeroase caracteristici inovatoare pentru creşterea suplimentară a rentabilităţii, fiabilităţii şi versatilităţii, care pot îmbunătăţi şi mai mult acest tractor. Adaptat perfect la cerinţele fermelor moderne, profesioniste, acesta asigură eficienţă şi fiabilitate în stare pură. Am ascultat cu atenţie fermierii şi contractanţii din Europa şi am creat o gamă adaptată cu precizie acestor vremuri”, declară Johann Gram, administrator asociat al Austro Diesel GmbH.
„Tractorul MF 7726 S li se potriveşte perfect fermierilor şi contractanţilor avansaţi, care au nevoie de un tractor care să combine tehnologii de precizie cu o sarcină utilă sporită şi cu un nivel ridicat de versatilitate”, adaugă Johann Gram.

Text şi foto: GENERAL LEASING

Massey Ferguson 7726 S_b
CARACTERISTICILE MF 7726 S
• Cea mai nouă tehnologie pentru motorul AGCO POWER de 7,4 litri, cu sistem de gestionare a puterii motorului (EPM), crescând temporar puterea cu 25 CP, şi care îndeplineşte cerinţele normei de poluare Tier 4 final, asigură rentabilitate, performanţe şi fiabilitate la nivel ridicat.
• Puteţi alege între transmisia Dyna-6 sau transmisia continuu variabilă Dyna-VT, pentru adaptarea optimă la orice cerinţă.
• Puntea faţă şi suspensia punţii faţă, care nu necesită întreţinere, au fost dezvoltate şi construite de către Massey Ferguson pentru un confort sporit în timpul lucrului, pentru un necesar redus de întreţinere şi pentru cel mai ridicat grad de siguranţă operaţională.
• Are panou de instrumente complet color cu afişaje noi şi ghidare simplă prin meniuri (SIS).
• Este pregătit din fabrică pentru AGCOMMAND şi pentru sistemul de ghidare (Trimble/Novatel) cu monitorul inovator Fieldstar 5.
• Este disponibil în trei versiuni de bază: Essential, Efficient şi Exclusive, care pot fi configurate pentru toate cerinţele şi bugetele.
• Dispune de cilindree mărită şi are până la 8 valve distribuitoare, pentru toate aplicaţiile moderne.
• Are numeroase îmbunătăţiri de detaliu, cum ar fi funcţia Coming Home sau SpeedSteer.


Articol publicat în revista Ferma nr. 15/241 (ediţia 1-15 septembrie 2019)

Vizualizat: 635 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren

Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren! Interviu cu Marius Mitra, reprezentat FALC în România, realizat la Agriplanta 2022

NATUREVO: „Luăm cultura de la zero și să o ducem până la momentul recoltării” Climate FieldView de la Bayer - hărți de producție cu precizie maximă în timp real AGRARIA 2022, 5-8 mai 2022, Jucu, Jud. Cluj!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?