Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

MacDon M155 E4 în România - exclusiv şi în premieră de la Titan Machinery

Publicat: 23 februarie 2018 - 13:11
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

În urmă cu doi ani, Titan Machinery România devenea importator şi distribuitor autorizat pe piaţa din România al utilajelor de recoltat marca MacDon. De anul acesta, Titan Machinery este unic distribuitor al cositorilor autopropulsate fabricate de producătorul canadian. 

Parteneriatul parafat acum doi ani între Titan Machinery România şi MacDon s-a dovedit a fi de un real succes, acesta având ca punct central comercializarea hederului MacDon FD1 care beneficiază de cea mai inovativă tehnologie FLEX DRAPER®. Ca atare, în acest an Titan Machinery România, împreună cu producătorul canadian MacDon au decis escaladarea acestui parteneriat, începându-se astfel - pentru prima dată în România şi exclusiv de către Titan Machinery - comercializarea maşinilor de cosit autopropulsate M155 E4 într-un pachet la care sunt adăugate şi hederele D65 de 9 m, special proiectate pentru acestea.

MacDon M155 E4Click pe poza pentru galerie!

Cositoare la pachet cu hederul multi-recoltă
Acest utilaj reprezintă o nouă abordare a producătorului, ce oferă cu certitudine cel mai eficient şi rentabil pachet în raport cu celelalte utilaje convenţionale de pe piaţă.
• Maşina de cosit autopropulsată MacDon M155 E4 este dotată cu un motor în 4 cilindri cu o putere nominală de 155 CP şi care respectă reglementările de emisie Tier 4. Are o greutate de 4,5 tone şi se deplasează atât înainte, cât şi înapoi, ajungând la o viteză maximă în lucru de 26 km/h şi o viteză maximă de transport de 37 km/h. Interiorul cabinei este deosebit de confortabil, fiind dotat începând de la scaunul reversibil, sistemul de aer condiţionat şi sistemul inteligent de iluminare, până la sistemul de monitorizare a operaţiunilor în desfăşurare.
• Hederul MacDon D65 reprezintă un salt semnificativ în tehnologia hederelor DRAPER®, oferind o productivitate de excepţie. Acesta reprezintă o soluţie multi-recoltă, permiţând tăierea aproape a oricărei culturi, astfel încât agricultorul nu va mai fi nevoit să schimbe hederul. Acesta este proiectat pentru a oferi performanţe remarcabile în special atunci când se confruntă cu condiţii dificile de recoltat. Fie că vorbim de plante mici, coborâte, încurcate, înalte sau chiar şi de cele depuse pe sol, acest heder a fost proiectat pentru a tăia culturile de cereale, rapiţă, fân, plante furajere şi culturi speciale, obţinând o productivitate bună în condiţii de viteză semnificativ mai mare în raport cu viteza medie a celor de pe piaţă.
Cu o experienţă de peste 65 de ani, producătorul de utilaje agricole MacDon este unul dintre liderii mondiali în domeniul tehnologiei, inovării, proiectării şi fabricării echipamentelor agricole de înaltă clasă, tehnologie care a avut ca puncte de reper calitatea şi performanţa. Reputaţia deosebit de bună pe care producătorul o are pe piaţa agricolă mondială a fost construită prin atenţia acordată fermierilor, care au dorit maşini productive, în care să aibă încredere şi care să facă recoltarea mai uşoară. Sediul unde sunt proiectate aceste utilaje de vârf este situat în Winnipeg, Canada, aproape de graniţa cu Statele Unite ale Americii. Această bază are o suprafaţă de 34 ha, unde sunt incluse facilităţi de cercetare, dezvoltare, inginerie, controlul calităţii, pentru departamentele de producţie, marketing şi asistenţă. Din această bază sunt furnizate echipamente agricole pentru importatorii şi distribuitorii din întreaga lume.

Text şi foto: Titan Machinery România


DEDICAŢI CELOR CARE ÎŞI DORESC MAI MULT
Prin comercializarea utilajelor MacDon, Titan Machinery România acoperă încă un segment important pe schema de dezvoltare a industriei agricole din România, întărind încă o dată, dacă mai era nevoie, concluzia conform căreia ne dedicăm celor care îşi doresc mai mult. De acum înainte MacDon este pe lista limitată a mărcilor de prestigiu care îmbunătăţesc piaţa agricolă autohtonă şi suntem bucuroşi şi ne putem mândri cu rezultatele pe care le-am obţinut prin acest parteneriat.

Un articol publicat în revista Ferma nr. 2/207 (ediţia 1-14 februarie 2018)

Vizualizat: 1906 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea ta







Numarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!



reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Costel Vînătoru: ”Cultura plantelor nu e o meserie. Este o MISIUNE!” | podcast agroSTORY #12

Costel Vînătoru: ”Cultura plantelor nu e o meserie. Este o MISIUNE!” | podcast agroSTORY #12

Este convins că destinul în viață i-a fost hărăzit de mic, încă din momentul în care a primit Sfânta Taină a Botezului. Toate deciziile au urmat aproape firesc, transformând copilul născut și crescut în zona de munte a Buzăului, într-unul dintre cei mai de seamă specialiști în legumicultură pe care îi are România, fiind de peste 36 de ani angrenat în activitatea de cercetare horticolă.

Este Costel Vînătoru, directorul Băncii de Gene şi Resurse Vegetale Buzău și ne împărtășește la #agroSTORY bucuria, dar și greutățile inerente ale pașilor făcuți în viață pentru a se împlini profesional și spiritual. Totul în jurul plantelor!

Vrei să afli toată povestea? Urmărește integral podcastul #agroSTORY: VINERI, 17 martie 2023, de la ora 19.00, pe canalul de youtube “revista Ferma”!

Cu Nicoleta Dragomir și Costel Vînătoru la o discuţie ALTFEL despre AGRICULTURĂ, PLANTE şi VIAŢĂ!

Mulțumim sponsorului BUSINESS AGRO CONSULTING din Girov, jud. Neamț!

Ionuț Cioranu și-a început studiile cu... Dreptul! Apoi a fugit la Zootehnie! | agroSTORY #11 Elena Mateescu ține pasul cu vremea! Ce vești aduce pentru fermierii români? | podcast agroSTORY #10 Mădălina și Raul, tinerii care au adus dronele agricole din viitor, în prezent! | agroSTORY #9
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?