Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Legumicultorii români primesc ajutor de calitate

Publicat: 27 mai 2020 - 15:59
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Mega Image și Malagrow colaborează ca și parteneri

gabi2_b

Aproximativ 180 de legumicultori români vor avea acces la substanţe nutritive și biostimulatoare moderne în cadrul unei colaborări prin care Malagrow va furniza produsele horticultorilor parteneri ai firmei Mega Image. Scopul este acela de a menține un nivel ridicat de producție, de a răspunde așteptărilor pieței și de a oferi clienților români produse locale, de foarte bună calitate.

Primul act de colaborare pe termen lung în favoarea întregului sector al legumelor şi fructelor din România este aproape încheiat, Malagrow va finaliza în curând livrările solicitate de Mega Image – a declarat Gabriel Dănciulescu, managerul responsabil pentru regiunea de sud a României al Malagrow. Acesta a precizat că rezultatul unei colaborări de anvergură între cele două instituții este acela ca mai multe camioane pline cu biostimulatoare și preparate de substanţe active complexe să ajungă la legumicultorii din România.

„Mega Image are ca scop să ofere cumpărătorilor români legume de înaltă calitate ce sunt produse în ţară. În situația actuală, când criza coronavirusului provoacă dificultăți economice și de transport în toată Europa, acest ţel devine deosebit de important și oportun. Ne bucurăm că şi Malagrow a avut posibilitatea să se alăture acestui program” – a spus Gabriel Dănciulescu.

Image 2

În cadrul programului său de producție, Mega Image a comandat produse de la Malagrow care ajută foarte mult la asigurarea proviziilor de substanţe nutritive și dezvoltarea plantelor în sectorul cultivării legumelor. Folosind materialele, atât rădăcinile cât și frunzele plantelor se vor dezvolta mai bine, iar acestea vor fi mult mai rezistente la condițiile de mediu.

Cu plante mai sănătoase și mai rezistente, fermierii pot avea recolte mai bogate, de calitate superioară și foarte solicitate pe piață, deci comercializabile.

Malagrow a furnizat produse pentru aproximativ 180 de producători parteneri ai firmei Mega Image din sudul țării, pe o rază de 100 de kilometri în jurul Bucureștiului. Grupul de producători implicat reprezintă topul sectorului horticol românesc, adică agricultori profesioniști, eficienţi, care au o experiență foarte bogată. Legumele pe care le produc aceștia – cum ar fi castraveți, vinete, ardei, varză și roșii, precum și diverse salate – sunt prezente constant pe rafturile cunoscutului supermarket.

Image 3_b

Relația dintre producătorii implicați și Mega Image s-a caracterizat permanent prin profesionalism și eficiență. Aceasta este menținută la standarde ridicate de Malagrow prin produsele pe care le oferă, iar agricultorii vor continua să răspundă nivelului și solicitărilor ridicate ale comerțului, respectiv ale cumpărătorilor.
„Prin proceduri bine stabilite, producătorii pot ţine pasul și pot chiar să ridice nivelul cu care clienţii au fost obișnuiți până acum” – a declarat managerul regional.

Rezultatul este un produs alimentar sănătos, fără reziduuri, pe care agricultorii îl obţin cu produsele Malagrow.

Gabriel Dănciulescu consideră că programul care deservește 180 de producători și colaborarea dintre Mega Image și Malagrow este primul act al unei relații fructuoase pe termen lung. Acesta a adăugat: „Încercăm să înlocuim pe cât posibil produsele alimentare importate, în special în situația actuală, și să oferim cumpărătorilor noștri legume românești de calitate superioară. În realizarea acestui deziderat Mega Image şi grupul său de producători sunt parteneri excelenţi.“

Malagrow
Malagrow oferă biostimulanți extrem de performanți, îngrășăminte foliare și alte produse pentru fermierii de horticultură și distribuitorii săi din multe țări din Europa. Compania are peste 30 de ani de experiență internațională în sectorul horticol.. În România, Malagrow distribuie produsele Valagro care sunt fabricate în Italia.

 

Vizualizat: 763 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Emanuel Miclăuş, la vârsta de 14 ani, se bucură de cei doi berbeci şi cele 63 de oi de Brează de care are mare grijă.

”De la şapte ani mă ocup de animale, de agricultură, de tot. Toamna le ţinem aici la Haţeg, la fratele meu.Pe timp de iarnă, primăvara şi vara le avem acasă sau la munte. Nu e chiar aşa de greu. Dimineaţa mă trezesc, mă duc la şcoală, vin după-amiaza şi le fac curăţenie, le dau apă, merg cu ele pe câmp, apoi învăţ. Vreau să mă fac medic veterinar, să urmez Facultatea de Medicină”, ne-a mărturisit Emanuel Miclăuş.


Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer Deutz-Fahr 6125 C - ediţie specială în culori Hürlimann Climate FieldView - simplificarea procesului decizional din ferme
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?