Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

Lebosol® înseamnă evoluţie - din Germania, până dincolo de graniţele Europei

Publicat: 12 aprilie 2018 - 22:56
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Lebosol® Dünger GmbH este o companie germană, cu sediul central în Elmstein, specializată în producţia şi comercializarea de îngrăşăminte foliare lichide, în ultimii 30 de ani având un rol de pionier în domeniul fertilizării foliare. Lebosol® oferă clienţilor servicii complete, de la consultanţă tehnică în ceea ce priveşte alegerea produselor şi până la vânzarea acestora la nivel de fermă şi monitorizarea acţiunii lor pe tot parcursul ciclului vegetativ. 

Pentru Lebosol®, inovaţia este o prioritate continuă. Dezvoltând noi reţete şi asigurând calitatea excelentă a produselor, compania Lebosol® este capabilă să ofere soluţii cu grad ridicat de specializare. Astăzi, produsele Lebosol® sunt folosite la scară largă atât în Europa, cât şi în lume. Compania dispune de două facilităţi de producţie, ambele în Sembach, Germania. Prin filiala Lebosol® România (2012), compania este bine poziţionată pe piaţă, aproape de agricultori şi de nevoile lor.

Lebosol®_b

Calitate de la bun început!
• Scopul principal al întregii activităţi este acela de a furniza soluţii, suspensii concentrate şi adjuvanţi cu formulare lichidă pentru aplicare foliară, perfect adaptate tuturor culturilor. Lebosol® este o companie capabilă să realizeze scheme de fertilizare foliară, atât pentru cele mai cultivate plante agricole din lume, cât şi pentru cele mai puţin uzuale.
• Garantează calitatea, de la dezvoltarea unui produs şi până la absorbţia acestuia în plantă, titrarea produselor realizându-se în contextul controlului calităţii.
• În domeniul protecţiei mediului şi a sustenabilităţii, Lebosol® se concentrează pe utilizarea economică a energiei. Produsele din portofoliu sunt concepute în vederea unei utilizări durabile, iar logistica este şi ea ecologică şi eficientizată din punct de vedere al utilizării resurselor naturale.
• Se acordă atenţie cercetării compatibilităţii produselor Lebosol®, atât unele cu celelalte, cât şi cu majoritatea pesticidelor uzuale la nivel european. Testele se fac în mod regulat în laboratorul propriu al companiei, în condiţii stricte de laborator.
• Toate produsele etichetate cu sigla "Bio" sunt înregistrate de Institutul German de Cercetare pentru Agricultura Ecologică (FiBL), ca substanţe permise pentru agricultura ecologică.
+ logo Certificat Bio – daca incape
Aceste produse sunt fabricate în conformitate cu principiile agriculturii ecologice pentru utilizarea lor în Germania şi în România. La omologarea acestor produse, se aplică prevederile regulamentelor europene în domeniu.
•- Consultanţă tehnică individuală oferită de angajaţi competenţi şi calificaţi. În aceeaşi ordine de idei, Lebosol® Dünger GmbH este o societate certificată pentru instruirea tehnică în domeniul chimiei a specialiştilor din producţie.
• Mii de loturi de testare la Staţiunea din Üplingen, Germania, şi în toată Europa.
• Cele mai moderne instalaţii şi utilaje de producţie; unităţi de producţie complet automatizate; centru logistic, în Germania, cu peste 5.000 locuri de depozitare şi cu linie de ambalare ultra-performantă.
• Control strict al calităţii în vederea furnizării de produse de înaltă calitate pentru agricultură.

certificat bio_b

Evoluţia progresivă şi creşterea stabilă a Lebosol®:
1985 - Începutul distribuţiei produsului Aminosol® în Germania.
2004 - Relocarea sediului central din Deidesheim în Elmstein, sud-vestul Germaniei.
2007 - Construirea primei fabrici de producţie cu laborator de dezvoltare şi de testare propriu, în Sembach.
2012 - Extinderea facilităţii de producţie prin construcţia unui depozit de produse finite. Înfiinţarea filialei Lebosol® România.
2014 - Punerea în funcţiune a unei noi fabrici de producţie cu depozit şi corp administrativ în Sembach.
Lebosol® este Partenerul dumneavoastră în nutriţia plantelor. Contactaţi Lebosol® România accesând: www.lebosol.ro/Contact

Echipa Lebosol România

 

Un articol publicat în revista Ferma nr. 6/211 (ediţia 1-14 aprilie 2018)

Vizualizat: 1061 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?