Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

KWS Semințe aniversează 20 de ani în România

Publicat: 25 noiembrie 2022 - 15:51
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Într-un eveniment festiv care a avut loc pe 23 noiembrie 2022 la Palatul Snagov și care a reunit reprezentanți ai autorităților, parteneri, fermieri, presă de profil, dar și membrii echipei locale și regionale, KWS Semințe România a marcat a 20-a aniversare a companiei de la înființarea sa în 2002.

KWS Seminte aniverseaza 20 de ani in Romania 1_b

”KWS a intrat în piața din România în urmă cu 20 de ani, o perioadă destul de lungă, care înseamnă foarte multe. Înseamnă în primul rând satisfacție profesională pentru că aici am crescut și m-am dezvoltat din punct de vedere profesional, trecând prin toate etapele evoluției. În al doilea rând, din punct de vedere al companiei, cei 20 de ani reprezintă momentul în care firma noastră a ajuns la o maturitate deplină, aspect care ne situează în top 3 companii producătoare de semințe pe piața din România, cu o echipă profesionistă, pasionată și determinată, formată din 125 de angajați și cu investiții majore în cercetare-ameliorare. Deținem propria Stațiune de Cercetare-Ameliorare în localitatea Alexandria, județul Teleorman, dar și propria Stație de Procesare și Condiționare porumb de la Siliștea, județul Brăila.

KWS Seminte aniverseaza 20 de ani in Romania 3_b

Astăzi, la zi aniversară, sunt recunoscătoare companiei mamă pentru încrederea în evoluția mea ca profesionist și în potențialul meu de a construi. În acești 20 de ani am demonstrat că se poate face performanță în România, că determinarea, profesionalismul și adaptabilitatea la schimbări dau rezultate. Mulțumesc echipei și partenerilor pentru colaborare și sunt convinsă că vom face mereu lucruri foarte bune împreună.

Vă asigurăm că nu ne vom opri din a ne strădui mai mult să vă înțelegem nevoile în permanentă schimbare și că vă vom fi alături cu soluții pentru culturi profitabile. Doresc să vă multumesc pentru încrederea acordată și pentru tot ce am construit împreună în acești 20 de ani!” a declarat dna. Doriana Nițu, Director General KWS Seminte, în discursul domniei sale.

KWS Seminte aniverseaza 20 de ani in Romania 5_b

Doriana Nițu, Director General KWS Seminte

Dl. Nicolas Wielandt - membru in Board-ul Executiv al Grupului KWS - a reiterat importanța strategică în grup a KWS România, precum și potențialul României in peisajul agricol european. De asemenea, dl. Nicolas Wielandt a felicitat-o pe dna. Doriana Nițu pentru evoluția companiei din acești 20 de ani alături de dl. Csaba Kiss, Director Regional SEE Divizia Porumb.

“Sfecla de zahăr – o cultură cu o tradiție de peste 150 de ani în portofoliul KWS, practic de la înființarea companiei în anul 1856. Am investit enorm de mult în cercetare și dezvoltare, iar, astăzi, la 20 de ani de activitate ne putem mândri cu cea mai complexă și precisă stațiune de ameliorare, procesare, producție de sfeclă de zahăr la nivel mondial. Este o cultură strategică pentru noi, o cultură în care vom continua să investim, cultură care- într-un an dificil așa cum a fost 2022- a confirmat că poate aduce rezultate deosebite.

Pe această cale, dorim să mulțumim fermierilor și partenerilor noștri pentru încrederea în produsele KWS de peste 20 de ani de zile și să-i asigurăm că vom continua să venim cu inovații și tehnologii pentru a atinge cele mai bune performanțe.” a declarat dna. Roxana Găman, Director Național Divizia Sfeclă de zahăr în cadrul KWS Semințe.

KWS Seminte aniverseaza 20 de ani in Romania 7_b

La nivel mondial, Grupul KWS este o companie de renume, specializată în genetică și producție de semințe pentru: porumb, rapiță, floarea soarelui, sfeclă de zahăr, cereale și alte culturi. Fondată în 1856 în Germania, KWS are 87 de subsidiare sau companii afiliate în peste 70 de țări. În România, suntem singura companie multinațională care deține un program de ameliorare local pentru hibrizii de porumb și avem propria stație de cercetare și ameliorare inaugurată în 2005, în localitatea Alexandria, jud. Teleorman.

 

Vizualizat: 729 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Metripond - cântare de precizie cu dozare gravitaţională şi sistem de autoînvăţare

Malagrow - soluţii inovatoare pentru combaterea dăunătorilor Optigép îşi consolidează prezenţa în Transilvania Curiozități despre cerbi, ciute, căprioare și COARNELE DE CERB!
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?