BAyer 1200x150
Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Kubota se extinde în Europa - Centru de Cercetare-Dezvoltare pentru Tractoare

Publicat: 22 noiembrie 2018 - 10:44
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Kubota Corporation va investi 55 de milioane de euro într-un nou Centru de Cercetare şi Dezvoltare pentru Tractoare în Europa. Noul centru - R&D Center for Tractors - se află în Crépy-en-Valois, Franţa, şi va fi pe deplin operaţional în 2020.

Kubota Corporation continuă să facă investiţii semnificative în extinderea sa în întreaga Europă şi va investi acum într-un nou Centru de Cercetare şi Dezvoltare, care va fi Centrul de Competenţe în Inginerie pentru pieţele de tractoare agricole şi baza pentru activităţile de cercetare ale Kubota pentru tractoarele din Europa.
Prin crearea unui centru de vârf de cercetare şi dezvoltare în Europa, încorporând instrumente de inginerie şi validare, Kubota va dezvolta tehnologii de ultimă oră pentru noile modele de tractoare, pentru a satisface cerinţele specifice ale fermierilor europeni, păstrând în acelaşi timp ADN-ul grupului: fiabilitate, uşurinţă în exploatare şi costuri optime.

Kubota se extinde în Europa_b
Ca parte a procesului de globalizare, Kubota Corporation intenţionează să stimuleze dezvoltarea produselor sale în conformitate cu aspiraţiile sale de a se adapta la nevoile specifice ale pieţelor pe care activează. Noul centru joacă un rol vital în acest proces, astfel încât Kubota să dezvolte în continuare utilaje agricole adaptate pentru o funcţionare eficientă şi performantă în culturile, condiţiile de teren şi modul de lucru locale.

O identitate corporativă bine consolidată
Kubota, prezentă deja în peste 110 de ţări din întreaga lume, îşi propune să îşi continue creşterea la nivel internaţional, iar această ultimă investiţie va accelera acest obiectiv.
Deja, prin lansarea Kubota Holding Europe BV în 2017, compania şi-a consolidat identitatea corporativă în Europa, sincronizând procesele şi procedurile, astfel încât să existe o abordare coerentă a funcţionării tuturor unităţilor sale de afaceri şi pentru a oferi cele mai bune servicii şi produse pentru dealerii şi clienţii săi finali.

Kubota se extinde în Europa_b
Vânzările de tractoare ale Kubota au continuat să crească în Europa pe parcursul anului 2017, iar produsele sale au primit recunoaşteri şi premii prestigioase în Europa, inclusiv premiul FIMA TECHNICAL NOVELTY pentru tractorul autonom Agri Robo şi premiul TRACTOR DE ESPAÑA în categoria "Tractor special" pentru modelul M5101 Narrow Advance Cab.

Text şi foto: SC AGRI-ALIANTA SRL


MISIUNEA KUBOTA CORPORATION
Încă din anul 1890, Kubota Corporation este un producător de top în domeniile agricol, al gazonului, fânului şi ale echipamentelor şi motoarelor industriale. Cu sediul central în Osaka, Japonia, şi birouri în peste 110 ţări din America de Nord, Europa şi Asia, Kubota a realizat anul trecut o cifră de afaceri de peste 16 miliarde de dolari. Deşi echipamentele agricole reprezintă linia principală de produse Kubota, compania deţine un portofoliu diversificat de produse dedicate altor industrii, inclusiv: sisteme de filtrare a apei la nivel de oraş, irigaţii, conducte, acoperişuri, construcţii civile şi valve subterane mari.
Misiunea Kubota: „For Earth, For Life“ vorbeşte despre angajamentul nostru faţă de conservarea mediului natural al pământului, ajutând în acelaşi timp la producţia de alimente şi de apă, vitale nevoilor unei populaţii mondiale în continuă creştere. Această misiune se realizează de fiecare dată când un tractor Kubota recoltează terenul pentru a produce alimentele care susţin viaţa, sau când echipamentele noastre de construcţie excavează pentru a crea reţele de transport al apei sau pentru a oferi adăpost.
Pentru mai multe informaţii despre Kubota, vizitaţi www.kubota-global.net sau www.kubota-eu.com.


Un articol publicat în revista Ferma nr. 13/218 (ediţia 1-14 august 2018)

 

Vizualizat: 492 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

KRONE - produse inovative, de înaltă calitate, în continuă dezvoltare!

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?