Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

JD Agro Cocora și Jantzen Development. Doi parteneri, o singură comunitate

Publicat: 10 octombrie 2018 - 16:09
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Companiile JD Agro Cocora în parteneriat cu Jantzen Development colaborează îndeaproape în vederea dezvoltării unui proiect agricol important în localități din județele Constanța și Ialomița, implicându-se activ în bunul mers al comunităților de aici. 

Pe lângă modul transparent de relaționare cu gospodarii locali, cele două companii partenere apreciază că o comunitate care evoluează reprezintă baza pentru dezvoltarea viitoare a zonei. “Suntem recunoscători pentru sprijinul pe care ni-l oferă locuitorii acestor județe și pentru încrederea pe care ne-o acordă și dorim să le răspundem cu susținerea proiectelor de suflet ale acestora, cu urmări benefice pe termen scurt și lung. Și cum altfel poți crea prosperitate, decât respectând elementele esențiale ale unei societăți sănătoase: educația și petrecerea timpului liber de calitate alături de ceilalți.” a declarat domnul Erik Jantzen, CEO Jantzen Group.

Toamna se numără ghiozdanele…

La începutul lunii septembrie, toată lumea s-a bucurat de începerea școlii alături de elevii din localitățile Cocora, Reviga, General Scărișoreanu, Amzacea, Plopeni, Chirnogeni, Valea Măcrișului, precum și de părinții ce i-au însoțit și de cadrele didactice din unitățile respective. Copiii au primit din partea celor două companii partenere ghiozdane cu rechizite, care să le fie de ajutor de-a lungul anului școlar. Jantzen Development împreună cu JD Agro Cocora considerǎ că valorificarea șansei de a te forma profesional este cheia unui viitor fericit, de aceea acest program, demarat în anii anteriori, va continua, cu siguranță, și în anii următori.

Postare-FB----JD-Agro-Cocora-02.1_b

…și echipamentele școlare

Pentru a ușura misiunea cadrelor didactice și pentru a facilita procesul de învățare, cele două companii au contribuit la utilarea școlilor din zonele unde activează. Proiectul a vizat modernizarea școlilor din Amzacea, care se bucură din acest an de un nou videoproiector, și a celor din comunele Plopeni și Chirnogeni, unde a fost livrată aparatura necesară (copiator multifuncțional, imprimantă și scanner) derulării în condiții modernizate a procesului educațional.

Împreună și la sărbătoare

Cine muncește merită sǎ petreacă timpul liber într-un mod cât mai plăcut. Puterea momentelor de relaxare este revitalizantă, atunci când acestea sunt trăite alături de colegi, vecini, prieteni, de aceea locuitorii din comunele Chirnogeni si Plopeni au întâmpinat cu bună dispoziție organizarea sărbătorii câmpenești. A fost muzică bună, masă aleasă și foarte multă socializare, spre mulțumirea celor prezenți, care s-au bucurat binemeritat dupǎ perioada aglomerată a recoltelor de toamnă.

Despre JD Agro Cocora

JD Agro Cocora S.R.L. aparține grupului Romania Farm Invest A/S şi are ca obiect principal de activitate cultivarea cerealelor. Momentan exploatăm o suprafaţă de 12.500 ha în județele Ialomița și Constanța. Compania și-a creat o echipă solidă, formată din specialiști în agricultură din România și localnici din județele Constanța și Ialomița. De asemenea, JD Agro Cocora beneficiază de experiență internațională în domeniul exploatărilor agricole, ceea ce înseamnă cultivarea la cele mai înalte standarde a terenurilor românești.
Ferma JD Agro Cocora, a cărei construcție a fost finalizată în 2009, include o hală pentru maşini cu o suprafaţă de 3.450 m², precum și un atelier, spaţii pentru substanţe chimice şi zone administrative. De asemenea, JD Agro Cocora deține o hală cu o suprafaţă de 2.550 m² şi o capacitate de depozitare de 8.000 de tone, precum şi un siloz de cereale cu o capacitate de 32.000 de tone, rezultând o capacitalte totală de depozitare de 40.000 de tone.

Despre Jantzen Development

Jantzen Development este o companie specializată în dezvoltarea proiectelor de terenuri agricole, care activează în România din 2006, având sediul principal în Bucuresti și punct de lucru în Amzacea, județul Constanța. În 2008 a fost lansat proiectul JD Agro Cocora concomitent cu achiziționarea de terenuri agricole de 5.000 hectare și construirea unei ferme noi în Ialomita, inaugurată în anul 2009. Proiectul este în continuă expansiune prin achiziționarea și consolidarea de terenuri agricole în judetele Ialomița și Constanța.

Vizualizat: 1416 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Micul oier Emanuel Miclăuş visează medicina

Emanuel Miclăuş, la vârsta de 14 ani, se bucură de cei doi berbeci şi cele 63 de oi de Brează de care are mare grijă.

”De la şapte ani mă ocup de animale, de agricultură, de tot. Toamna le ţinem aici la Haţeg, la fratele meu.Pe timp de iarnă, primăvara şi vara le avem acasă sau la munte. Nu e chiar aşa de greu. Dimineaţa mă trezesc, mă duc la şcoală, vin după-amiaza şi le fac curăţenie, le dau apă, merg cu ele pe câmp, apoi învăţ. Vreau să mă fac medic veterinar, să urmez Facultatea de Medicină”, ne-a mărturisit Emanuel Miclăuş.


Caracteristici si recomandari pentru hibrizii Pioneer Deutz-Fahr 6125 C - ediţie specială în culori Hürlimann Climate FieldView - simplificarea procesului decizional din ferme
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?