Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

JD Agro Cocora, din nou alături de comunitate

Publicat: 25 iunie 2019 - 11:59
Comenteaza   | Galerie   | Print | Trimite unui prieten

Seria de proiecte de responsabilitate socială susţinută de compania JD Agro Cocora a continuat în luna mai a acestui an cu un proiect de acordare de servicii medicale gratuite, proiect ce s-a derulat în perioada 11 mai - 19 mai 2019  şi a inclus pacienţi din comunele Cocora, Colelia şi Reviga, judeţul Ialomiţa.

În vederea derulării acestui proiect în condiţii optime, compania JD Agro Cocora a pus la dispoziţie atât sediul fermei din comuna Cocora, cât şi transportul din toate cele trei comune, ceea ce a permis accesul mai multor pacienţi la aceste servicii medicale gratuite.

agrococora1_b

Sănătatea înainte de toate

35 de cadre medicale şi voluntari au luat parte la acest proiect de amploare, oameni devotaţi profesiei lor care şi-au dorit să-şi aducă aportul la astfel de proiecte ce urmăresc îmbunătăţirea calităţii vieţii. Asociaţia “Caravana cu medici” a pus la dispoziţie aparatura medicală performantă necesară consultaţiilor medicale de specialitate practicate la standarde europene. Prima parte a proiectului medical “Caravana Sănătăţii Inimii” a inclus set complet de analize, iar partea a doua s-a axat pe consult şi diagnostic. Pacienţii diagnosticaţi cu diverse afecţiuni medicale, au primit din partea medicilor specialişti scrisori medicale pentru a putea beneficia de tratamente adecvate.

agrococora 2_b


“Cunoscând necesităţile comunităţii din care facem parte, ne-am dorit foarte mult să putem susţine financiar şi logistic un proiect de asistenţă medicală care să aducă o îmbunătăţire a vieţii celor în vârstă şi celor nevoiaşi care nu au acces la astfel de servicii medicale acordate la standarde europene. Dintre toate proiectele de responsabilitate socială derulate de compania noastră până acum, acesta s-a dovedit a fi proiectul nostru de suflet. Ne bucurăm ca am putut fi din nou alături de comunitatea locală şi am contribuit la bunăstarea ei.” a declarat Dl. Hans Poulsen, CEO JD Agro Cocora.

agrococora 3_b

Proiectul “Caravana Sănătăţii Inimii” a fost iniţial planificat pentru un număr de 160 de pacienţi, însă solicitările la faţa locului s-au dovedit a fi mult mai mari, astfel ca în final au fost incluşi în proiect aproximativ 200 de pacienţi din cele 3 comune. Un proiect extrem de vital pentru comunităţile locale din judeţul Ialomiţa care au fost private ani de zile de posibilitatea de a beneficia de consultaţii şi tratamente acordate de medici specialişti.
Sănătatea contribuie la bunăstare şi echilibru, de aceea proiectele de responsabilitate socială susţinute de compania JD Agro Cocora sunt definite de grija faţă de oameni, prin implicarea în astfel de proiecte oferim oamenilor şansa unei vieţi mai bune.

agrococora 4_b

Despre JD Agro Cocora

JD Agro Cocora S.R.L. aparţine grupului România Farm Invest A/S şi are ca obiect principal de activitate cultivarea cerealelor. Momentan compania exploatează o suprafaţă de 12.500 ha în județele Ialomiţa și Constanţa. Compania şi-a creat o echipă solidă, formată din specialişti în agricultură din România şi localnici din judeţele Constanţa şi Ialomiţa. De asemenea, JD Agro Cocora beneficiază de experienţă internațională în domeniul exploatărilor agricole, ceea ce înseamnă cultivarea la cele mai înalte standarde a terenurilor româneşti.
Ferma JD Agro Cocora, a cărei construcţie a fost finalizată în anul 2009, include o hală pentru maşini cu o suprafaţă de 3.450 m², precum şi un atelier, spaţii pentru substanţe chimice şi zone administrative. De asemenea, JD Agro Cocora deţine o hala cu o suprafaţă de 2.550 m² şi o capacitate de depozitare de 8.000 de tone, precum şi un siloz de cereale cu o capacitate de 32.000 de tone, rezultând o capacitate totală de depozitare de 40.000 de tone.

 

Vizualizat: 1957 | Galerie   | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Combina John Deere S770i in ferma ITC Seeds!

Dupa două campanii de recoltat cu combina John Deere S770i cu heder de tip vario de 9 metri rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor. „Am recoltat într-o singură zi peste 230 de tone, în condiţiile în care oricum s-a ieşit târziu în câmp. Cu această combină poţi recolta fără probleme 35 de hectare într-o zi. Şi în condiţiile noastre de lucru, că intrăm la recoltat la ora 11-12 şi terminăm la 9 seara. Pentru că noi suntem producători de sămânţă şi trebuie să avem umiditatea corectă, să curăţăm foarte bine combina, şi nu doar de la o cultură la alta, chiar şi între diferite soiuri de grâu” - Willy Tavares

Semințe și tehnilogie Syngenta pentru cultura de pepene – Edina Uifalusi, Piscolt, jud. Satu Mare Branislav Giurici, despre cum și-a asigurat plantația de portaltoi de viță-de-vie Cum au combătut cei de la Cramele Recaș bolile și dăunătorii viței-de-vie cu Syngenta
Cultura anului 2021

Pe ce cultură mizaţi în anul agricol 2020-2021?