Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma
Reclama header after big part 1 pages

Istoria succesului HÖRMANN

Publicat: 28 ianuarie 2020 - 23:54
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

Hörmann GmbH & Co. KG. este o companie de familie, care se află acum sub conducerea celei de-a doua generaţii. În decursul celor cinci decenii de existenţă, societatea a dobândit o bună reputaţie, remarcându-se ca unul dintre experţii în domeniul construcţiilor zootehnice, iar din 2003 şi în cel al producţiei de energie din surse regenerabile, prin dezvoltarea unui departament dedicat studiului şi conceperii sistemelor de energie fotovoltaică.

 

Echipa din locaţiile de producţie situate în Germania, Austria şi Elveţia cuprinde peste trei sute de angajaţi şi colaboratori, persoane competente în domeniul consultanţei, proiectării, construcţiei şi amenajării grajdurilor, halelor industriale, precum şi în proiectarea şi realizarea instalaţiilor şi sistemelor de producere a energiei din surse regenerabile. Dispunem de birouri de proiectare şi de departamente proprii specializate în construcţiile din beton, metal şi lemn, creând astfel numeroase produse noi.
Pe lângă instalaţiile fotovoltaice gândite şi puse în operă pentru ansamblurile de clădiri existente, Hörmann planifică şi concepe construcţii noi de hale prevăzute cu instalaţii fotovoltaice; acestea pot reduce semnificativ costurile de finanţare pentru tot ce presupune realizarea unui astfel de edificiu.

HÖRMANN_b

Soluţii la cheie şi consultanţă tehnică de specialitate
Fie că vorbim de creşterea bovinelor de lapte sau de carne, a porcinelor sau a cabalinelor, fermierii din ţară şi din străinătate apreciază adăposturile şi echipamentele de la Hörmann, deoarece calitatea oferită de noi convinge. Procesul de construcţie este unul foarte complex, implicând numeroase activităţi şi aceeaşi echipă de participanţi de la început până la sfârşit. De cele mai multe ori, succesul unei construcţii constă în buna organizare a tuturor lucrărilor, începând cu timpul alocat fiecărei etape şi până la activităţile celor implicaţi în realizarea proiectului. Colegii noştri sunt persoane dedicate care oferă soluţii la cheie cu privire la fluxul tehnologic, atât pentru faza de studii de fezabilitate, cât şi pentru proiectele tehnice de execuţie.
Specialiştii noştri vă oferă servicii de asistenţă tehnică, ce constau în stabilirea, împreună cu beneficiarul, a unui buget prealabil, în efectuarea unei analize complete şi atente a componentei cost-beneficii şi, nu în ultimul rând, în consultanţă referitoare la materiale, cantităţi, precum şi soluţii tehnice în conformitate cu caracteristicile fiecărui proiect în parte.
Aşadar, vă recomandăm să alegeţi HOERMANN ROMANIA, deoarece prin angajaţii noştri oferim soluţii la cheie pentru fermele zootehnice, începând de la proiectare, construcţie adăposturi şi până la consultanţa în ceea ce priveşte fluxul tehnologic şi echiparea interioară.

Text şi foto: Hoermann

Articol publicat în revista Ferma nr. 22/249 (ediţia 15-31 decembrie 2019)

 

Vizualizat: 664 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!Video

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării

Delfini la Sulina, Delta Dunării #danubedelta #delfini #sulina

Video: Calin Ene

Revista Ferma și o echipă de pasionați de turism prietenos cu mediul îți aduc zilnic delta la tine acasă și te invită, totodată, acasă în Sulina Fabuloasă, într-un inedit Drum De Deltă, un proiect de vacanță cum nu se poate mai necesar după o perioadă lungă care ne-a pus la grea încercare pe toți.

Citeste despre proiect aici: https://www.revista-ferma.ro/proiecte-ferma/drum-de-delta-vezi-si-evadezi

În vizită la văcuţele melomane de la Doaga Ridichea furajera - cea mai buna cultura pentru inverzire Tractoarele Massey Ferguson și încărcătoarele Weidemann în acțiune!
Valorificarea producţia de cereale

Cum veţi valorifica producţia de cereale de anul acesta?