Revista-Ferma
Revista-Ferma Revista-Ferma Revista-Ferma

IPSO Agricultură participă la a III-a ediție a târgului AGRO Pitești

Publicat: 25 aprilie 2018 - 19:08
Comenteaza   | Print | Trimite unui prieten

IPSO Agricultură, lider în piața de mașini și utilaje agricole din România va participa la cea de-a III-a ediție a târgul de echipamente, utilaje agricole și produse tradiționale - AGRO Pitești, eveniment ce se desfășoară în perioada 26-29 aprilie 2018, în Pitești, în interiorul centrului comercial Jupiter City Shopping Center. 

Gama de utilaje cu care compania se va prezenta la târgul de agricultură a fost gândită special pentru fermierii care vor ajunge la standul nr. 24. Indiferent dacă activezi în sectorul vegetal sau zootehnic, dacă ai o fermă mare, sau din contră exploatezi o suprafață mică, la standul IPSO Agricultură poți găsi utilaje și echipamente de sezon.

La cea de-a III-a ediție a târgului AGRO Pitești, IPSO Agricultură va expune două modele de tractoare aparținând mărcii John Deere ce dezvoltă puteri cuprinse între 120CP și 230CP. La stand, compania va expune tractoarele John Deere: 6120M și 7230R. Aceste modele se pot comportă la fel de bine atât la aplicațiile în câmp, cât și la cele din fermă, putând fi configurate în funcție de necesitățile fermei.

Pentru sezonul de recoltat, IPSO Agricultură vine în întâmpinarea celor peste 23.000 de fermieri din regiune cu o combină destinată exploatațiilor mici și medii – John Deere W440, prevăzută cu hederulul John Deere 618R.

Versatilă, fiabilă, cu o putere sporită a motorului şi uşor de întreţinut, combina W440, reprezintă o gamă de combine compacte de dimensiuni reduse şi este potrivită atât pentru sole mici cât şi pentru sole medii. Datorită prezenţei bătătorului de spice netreierate, care reduce încărcarea suplimentară a bătătorului, a scuturătorului şi a sitelor, un element de exclusivitate pentru acest model, combina W440 are o putere de 235 CP şi este dotată cu un pre-bătător şi 6 scuturători.

IMG-20170504-WA0002.2_b

La stand va fi expus și distribuitorul de îngrășăminte Kuhn Axis 30.2W. Cele două celule de cântărire ale distribuitorului de îngrășăminte AXIS W transmit greutatea îngrășământului prezentă în rezervor la o frecvență de 100 Hz (de 100 ori pe secundă). În fiecare secundă, deschiderea celor două ieșiri de dozare se modifică, dacă este necesar, pe baza dozei programate. Pentru ușurința utilizării, sistemul de cântărire de înaltă precizie de +/- 1% este ideal integrat în șasiul mașinii.

Cositoarea Kuhn GMD 280 FF, extrem de căutată, în special de acei fermieri care activează în sectorul zootehnic, va fi expusă la standul IPSO Agricultură. Acest cositoare poate face față celor mai intense operații, fiind destinată pentru suprafețe mai mari, viteze mari de lucru și distanțe lungi de conducere. Designul mașinii este o combinație perfectă de robustețe, fiabilitate și confort de operare.

De la târgul AGRO Pitești nu vor lipsi nici utilajele destinate îngrijirii spațiilor verzi din fermă, dar și pentru lucrările ușoare din fermă, precum: Gator XUV590M, tractorașul de gazon X350R, tractorul utilitar compact John Deere 1026R. De asemenea, IPSO Agricultură va expune cositoarea de tuns iarba RUN41 și scarificatorul pentru gazon John Deere D38R.

Pentru fermierii care doresc să investească în cantitatea și calitatea recoltei, IPSO Agricultură propune fermierilor sisteme de irigații. Pe lângă soluțiile prin picurare oferite de Rivulis Irrigation, compania pune la dispoziția fermierilor sisteme de irigat tip pivot de la Bauer. La târgul AGRO Pitești departamentul de irigații va fi reprezentat prin expunerea tamburul Rainstar A1.

Despre IPSO Agricultură

Prezentă în România încă din 1996, IPSO Agricultură este numărul 1 pe piața utilajelor agricole. Rezultatele obținute de companie în 2017 confirmă poziția sa de lider pe piață din România. Cu peste 400 de angajați și 18 puncte de lucru distribuite pe tot teritoriul țării, IPSO Agricultură răspunde în cel mai scurt timp tuturor solicitărilor fermierilor.

Compania este parte a grupului francez Monnoyeur, cu o rețea de birouri extinsă în 9 țări din lume, cele mai multe din Europa.
IPSO Agricultură oferă soluții integrate producătorilor agricoli din România, de la piese de schimb, service în câmp, pregătirea operatorilor, optimizarea și monitorizarea flotei de utilaje prin pachetele de servicii FarmSight și până la soluții de finanțare adaptate nevoilor acestora.

Vizualizat: 732 | PrintPrint | Trimite unui prietenTrimite unui prieten

Scrie parerea taNumarul comentariului:
Nume:
Cod de securitate
Accept regulile de comentariu

Bine ați venit!

Aș vrea să stabilim câteva reguli pentru ca discuțiile să se poarte civilizat și constructiv.

1. În primul rând fiți respectuoși și prietenoși cu cei care comentează. Scopul e să găsim metode prin care să ne înțelegem ideile și motivațiile nu să ne depărtăm și mai mult.

2. Orice comentariu poate fi considerat material pentru ”intrebarea” care va motiva un articol.

3. Dacă consideri că întrebarea ta a fost prost reprezentată sau răspunsul te nemulțumește te rog comentează și lămurim.

4. Vă rog să criticați liber dacă vi se pare că am prezentat greșit ceva, dar să luați în considerare că scopul paginii este să fie moderat (pe cât posibil) deci nu o să vedeți scrieri agresive de la noi.

5. Pentru fiecare postare o să vă rog să păstraţi discuţia pe subiect astfel încât să nu divagăm neconstructiv fără a ajuta pe nimeni.

5. În rest folosiți-vă bunul simț.

Mulțumim!reclama header after big part 2 subpage - AMADA

Video

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE!

La recoltat de grâu cu 6 COMBINE JOHN DEERE! 
Locație: Ferma Emiliana West Rom, jud. Timiș

Massey Ferguson a revoluționat productivitatea în ferma familiei Popa din Cerăt, jud. Dolj Amazone Condor - semănat direct și fertilizare cu rată variabilă Plugul rotativ FALC - o soluţie eficientă pentru orice teren
Preţul îngrăşămintelor

Preţul îngrăşămintelor a crescut, ce veţi face?